Cum sa iti vinzi mai usor masina?

Criza economica prin care am inceput sa trecem de cativa ani nu a ajuns nicidecum la final. Oamenii evita sa faca cheltuieli inutile, gandindu-se de doua ori inainte de a face o achizitie. Acest lucru este valabil in special in cazul investitiilor mai mare, precum ar fi utilizarea unor anunturi auto gratuitespre a cumpara o masina second hand. Ca si vanzator, trebuie sa stiti ca fiecare suta de euro din pret trebuie justificata – de aceea, pentru a crea o impresie cat mai buna, atat in interiorul publicatiilor sau pe site-urile de reclama auto, trebuie sa va pregatiti temeinic masina.

Cateva sfaturi pentru aceste operatiuni sunt astfel binevenite! Nu vrem sa insinuam ca trebuie sa acoperiti anumite defectiuni, ci din contra –  sa scoateti in evidenta lucrurile pozitive, iar pe cele care nu sunt in cea mai buna stare, sa le inlocuiti sau sa le reparati. Ca in orice tranzactie, prima impresie conteaza foarte mult. Asadar, de ce sa pierdeti sume considerabile de bani datorita unor aspecte pe care le puteti rezolva intr-un timp relativ scurt? In primul rand o spalare atenta, o curatare a interiorului si exteriorului ajuta considerabil. Insistati asupra partilor lucioase, asupra rotilor, cauciucurilor. Nu uitati geamurile, luneta, parbrizul, atat in interior cat si in exterior. Nu neglizati nici interiorul, bordul, usile etc. aspirati podeaua, covoarele, stergeti de praf, inlaturati mizeriile sau lucrurile care nu va sunt necesare. Daca nu aveti suficient timp, sau pur si simplu nu doriti sa faceti aceste operatiuni, se poate apela la servicii specializate. In urma unei vanzari reusite, la un pret bun, veti observa ca ati maximizat valoarea acestei investitii.

In al doilea rand, analizati indeaproape portbagajul si faceti aceleasi operatiuni ca si cele descrise mai sus. Apoi deschideti capota si curatati zona respectiva. Schimbati uleiul, faceti plinul la recipientele de lichid de racire sau de spalare parbriz.

Aceste masuri sunt cateva dintre modalitatile de a pregati o astfel de vanzare. Urmatorul pas este publicarea informatiilor de vanzare intr-un portal de anunturi auto

Related Posts

About The Author