Ghete pentru barbati din piele naturala sau din material sintetic?

Un domn va sti intotdeauna sa isi aleaga incaltamintea care sa il avantajeze si care sa ii ofere un plus de stil, iar in sezonul rece o pereche de ghete pentru oras este indispensabila. De cele mai multe ori, ghetele de barbati din piele naturala sunt considerate a fi de o calitate superioara. La polul opuse se afla o pereche de ghete barbati din material, care vine cu o serie de avantaje, chiar si pentru cele mai sofisticate gusturi.

De ce ai nevoie de incaltaminte de sezon din piele naturala?

Pentru ca suprafata unor ghete barbati din piele naturala este mai dura si rezista chiar si in conditii dificile. Acopera in totalitate si ofera protectie mare impotriva factorilor externi, precum inghet sau umiditate.

De asemenea, reprezinta o piesa de incaltaminte ce va rezista in timp, mentinandu-se la aceleasi standarde ca si inainte sa se uzeze. Sunt usor de curatat si de spalat, fara a se deteriora rapid.

Contra: Ghetele de barbati din piele naturala sunt mai grele decat celelalte tipuri de incaltaminte si deseori se gasesc in magazine la preturi ce sugereaza anumite asteptari. De asemenea, in functie de model, pot fi incaltate cu o oarecare dificultate. Totodata, un dezavantaj il constituie faptul ca nu permite pielii piciorului sa respire foarte mult.

De ce ai nevoie de incaltaminte din material fabricat?

Pentru ca sunt usoare, ceea ce automat genereaza un anumit confort specific in mers. Lasa piciorul sa respire si sunt mai ieftine decat o pereche de ghete pentru barbati din piele naturala.

Constitutia materialului din care sunt folosite ajuta miscarea piciorului sa fie executata cu mai multa lejeritate, sustinand in acelasi timp glezna prin intaritura.

Ghete barbati - colectie nouaContra: Un material sintetic care asigura suprafata unei ghete de calitate pentru iarna nu va oferi la fel de multa protectia impotriva celorlalte elemente exterioare, precum se intampla in cazul incaltamintei din piele naturala. De asemenea, nu au o rezistenta prea mare in zone abrazive si sunt mai greu de curatat. Odata patat, materialul va necesita mai mult timp pentru curatare, deoarece nu mai este la fel de lavabil ca in exemplul anterior.

Necesita o reimpermeabilizare frecventa si regulata, prin solutii speciale.

In concluzie, in functie de preferintele tale, este indicat sa alegi ceea ce corespunde cel mai mult nevoilor din sezonul rece. Indicat ar fi sa incluzi in garderoba ta un model din fiecare categorie, astfel incat sa preintampini orice situatie, echipat corespunzator.

Related Posts

About The Author