Cum alegi corect masura gecii de blana?

Internetul ia din ce in ce mai multa amploare, iar oamenii incep sa isi achizitioneze produsele preferate direct de pe net. Magazinele online castiga foarte mult teren si reusesc sa produca incasari mai mari decat cele fizice. Este o piata foarte extinsa, care are loc pentru toata lumea.

Singurul dezavantaj al achizitiilor online este acela ca nu poti proba produsul inainte de a-l comanda. Din fericire, magazinele sunt obligate sa iti puna la dispozitie varianta de retur. In cazul in care nu iti place, tu ai posibilitatea de a returna produsul. Lucrurile nu stau atat de simplu, pentru ca este destul de complicat sa faci asta cu fiecare produs pe care il achizitionezi.

Astfel, cel mai bine este sa iti stabilesti dinainte masurile si preferintele si sa faci achizitiile in functie de acestea.

Cum iti dai seama care este marimea potrivita pentru o geaca de blana?

In primul rand trebuie sa iti masori talia. In acest fel iti vei da seama cam care este masura ta si vei putea alege in functie de aceasta. Talia este cea mai importanta pentru ca daca alegi o masura prea mica, nu te va cuprinde, iar daca alegi o masura prea mare iti va oferi senzatia de volum si nicio femeie nu isi doreste sa para cu cateva kilograme in plus fata de cat are in realitate. Astfel, inainte de a achizitiona geci de blana online, masoara-ti talia. Nu urma strict acele masuri, pentru ca ele pot avea mici variatii.

La fel de importanta este si circumferinta pieptului. Femeile sunt diferite, unele au pieptul mai mare, altele mai mic, iar acest aspect nu este direct proportional cu greutatea, astfel ca nu exista marimi standard. De aceea este important sa stii daca marimea pe care o alegi te va cuprinde si in zona bustului.

Nu uita nici de solduri pentru ca nici acestea nu sunt strans legate de kilogramele pe care le ai. Unele femei au soldurile mai late, altele mai inguste si acest lucru trebuie luat in considerare in momentul in care te hotarasti sa achizitionezi o geaca de blana pe gustul tau.

Cum imi iau masurile?

Masurile le vei lua cu un metru de croitorie si le vei nota pe o foaie. Dupa ce ai terminat, poti consulta o lista cu marimi pentru ca acestea difera de la stat la stat. Este foarte important sa nu sari peste acest pas in momentul in care te hotarasti sa faci o achizitie online. In special atunci cand vine vorba de achizitiile online este esential sa stim cum sa gestionam problema cu marimile. Nimeni nu vrea sa returneze produse incontinuu.

Daca tii cont de aceste aspecte, nu vei intampina problema atunci cand vei cumpara ceva de pe un magazin online. Vei avea tot timpul siguranta ca o sa comanzi exact marimile care ti se potrivesc si nu vei fi nevoita sa returnezi produsele si sa iti recuperezi banii.

Related Posts

About The Author