De ce avem nevoie de un ventilator pentru afacerea noastra

Oamenii au nevoie de confort termic pentru a avea o eficienta mai mare si ca atare orice antreprenor ar trebui sa ia in calcul cumpararea unui ventilator de camera pentru a isi creste productivitatea, indiferent de domeniul in care activeaza. Evident, se poate instala in acest scop si un aparat de aer conditionat insa de multe ori ventialtorul este mai rentabil.

In principiu ventilatoarele sunt mai ieftine si in acelasi timp sunt mai economice. Acestea nu necesita prezenta unui refrigerant astfel incat necesarul de electricitate este mai mic. Lasam de o parte impactul asupra mediului inconjurator mai mic pentru ca in general acesta nu prea e, din pacate, un aspect la care sa ne gandim multi dintre noi.

Ventilatorul de camera isi poate dovedi utilitate pana si intr-un magazin mic de cartier. Cand se strang mai multi clienti acestia isi pot pierde interesul de a sta la coada din cauza temperaturilor inalte. In plus de asta, produsele din magazin au nevoie de o anumita temperatura pentru a nu fi amendati de institutiile statului si eventual pentru a nu se strica si a le arunca.

De asemenea este inportant in afaceril din domeniile bazate pe creativitate, adica in munca la birou. Numeroase studii au demonstrat faptul ca frigul stimuleaza creierul si il face mai creativ. Per a contrario, putem spune ca disconfortul termic inhiba creativitatea, iar acest lucru ne afecteaza afacerea. In plus, angajatii incep sa fie deranjati de conditiile in care lucreaza, iar aceasta nemultumire se poate rostogoli ca un bulgare de zapada si va fi foarte greu de stins in timp.

Daca avem o firma in care trebuie sa incheiem frecvent contracte care implica negociere, ne putem da seama ca vom avea un dialog mult mai dificil pentru ca eventualii clienti vor incerca sa puna capat intalnirii cat mai repede, iar daca nu exista conses in toate punctele principale atunci vom pierde clienti.

Ventilatoarele sunt extrem de utile si in domeniile in care se lucreaza fizic in spatii inchise. Angajatii pot indura caldura cateva zile insa la un moment dat vor veni tot mai epuizati la servici, iar acest lucru le scade productivitatea.

Iata ce trebuie sa avem in vedere cand cumparam un ventilator de camera

Daca ne-am convins ca avem nevoie de un ventilator de camera pentru afacerea noastra trebuie sa luam in calcul anumite aspecte. Unii angajati se pot dovedi nemultumiti la un moment dat de intensitatea curentilor de aer in timp ce altii ar prefera sa aiba ventilatorul pornit. Din acest motiv ar trebui sa ne orientam spre un ventilator cu cat mai multe viteze pentru ca acestia sa poata ajunge la un consens, adica sa aleaga o viteza care sa ii multumeasca pe toti.

Trebuie tinut cont de faptul ca exista zile in care temperaturile ajung pana la 40 de grade Celsius. In aceste conditii avem nevoie de un ventilator puternic pentru a face fata nevoilor. De asemenea, pentru ca angajatii sa nu piarda timp cu deplasarea pena la ventilator pentru a il porni sau stinge, ar trebui sa optam pentru unul cu telecomanda.

Related Posts

About The Author