Aspiratorul de mana, o solutie ideala pentru curatarea suprafetelor mai putin accesibile

Traim intr-o viata rapida si cu toti stim asta. Prezenta copiilor in casa deseori ne pune in garda si mai mult, mai ales ca acestia la o varsta frageda tind sa aibe nevoie de o atentie sporita.

Cel mai des la masa trebuie sa fim atenti sa nu faca mizerie, iar daca fac trebuie sa gasim un accesoriu potrivit pentru curatenie, pentru a nu le cauza probleme de sanatate.

Cand vine vorba de o curatare profesionala, cel mai bun aspirator cu spalare este unica solutie pentru o curatare eficienta si sanatoasa a locuintei.

Fie ca vorbim de frimiturile de pe masa, de praf sau mizerie, un aspirator de mana este ideal atat din punct de vedere al simtului practic cat si al functionalitatii.

De ce un aspirator de mana? Acesta poate opera pe suprafete mici si inaccesibile unui aspirator clasic si chiar mai mult poate sa ne faca cu usurinta curatenie chiar si pe bancheta masinii noastre.

In plus avantajul acestora este ca pot functiona si fara cablu,  ci doar cu baterii, insa autonomia acestora este una destul de mica asa ca trebuie sa ne facem treburile foarte rapid.

Mai jos va vom prezenta cateva modele care in opinia noatra pe cat sunt de economice pe atat de practice si profesioniste.

Aspirator de mana Philips MiniVac

Acest aspirator de mana dispune de sistem de filtrare in doua etape care sa ne asigure ca odata aspirata murdaria aceasta nu mai poate iesi.

Manerul curbat si ergonomic ne ajuta sa efectuam operatiuni chiar si pe covorase mici, dar si pe spatii inguste, acolo unde cu o perie de aspirator clasic nu putem accesa.

Ceea ce il deosebeste fata de celalalte pe acest aspirator este ca dispune de baterii care pot dura mai mult fata de alte modele, iar in acest caz nu ne vom mai simti asa presati de timp.

La doar 143,36 lei, redus cu 22% fata de valoarea sa initiala acest aspirator practic vine si ne ajuta ori de cate ori mizeria sau murdaria este prezenta pe suprafete mici.

 

Aspirator de mana Dirt Devil Gator

Acest producator s-a specializat foarte mult in ultimii ani in oferirea unor accesorii de ingrijire ale podelei si nu numai, oferind produse profesioniste la preturi accesibile.

Acest aspirator de mana dispune de accesorii pentru spatii inguste, dar si o functie de golire a filtrului  care poate curata murdaria in doar cateva secunde.

Autonomia bateriei este de doar 6 minute, iar cu acest aspirator de mana ne putem curata chiar si masina, noptierele, mesele sau alte spatii ce nu pot fi accesate de aspiratorul clasic.

Totul la doar 277,66 lei, redus cu peste 30% fata de valoarea initiala.

Related Posts

About The Author