Peria rotativa a sotiei s-a stricat. Cine credeti ca va cumpara alta?

Eu, desigur, si nu pentru ca am facut eu ceva, ci pentru ca nu vrei sa o vezi zilnic plangandu-se de asta.

Dupa cum bine stim reprezentantele sexului frumos iau confirmarile de frumusete si bun gust atat de la oamenii din jur, cat si de la oglinda, iar acest lucru atrage de la sine si intocmirea anumitor activitati care sa le ofere o imagine de ansamblu mai buna.

Una din activitatile preferate inainte de inceperea zilei sau dupa caz a lucrului este departe coafatul, o piatra de incercare pentru toate femeile moderne ale secolului 21.

Acest lucru aduce de la sine in discutie si achizitionarea de produse si accesorii care sa puna in valoare orice tip de coafiura sau idee care se vrea a fi implementata, iar una din cele mai competente solutii este reprezentata de peria rotativa cu aer cald, care inlocuieste cu brio un salon de infrumusetare din oras!

Daca in trecut probabil alocati foarte mult timp si bani unui asemenea salon, acum puteti executa cu usurinta operatiuni de auto-coafare, care sa va permita sa obtineti look-ul mult dorit, indiferent de unde doriti sa straluciti!

Cum aleg o perie rotativa? La ce caracteristici trebuie sa am o atentie sporita?

Desigur, cand vorbim de accesorii pentru infrumusetare, ne punem in primul rand problema protejarii firului de par, care este o treaba destul de complicata, daca ne gandim la vechile aparate.

Acestea, nu ofereau cele mai bune solutii in materie de protejare a stucturii firului de par, drept pentru care producatorii au creeat modele care sa beneficieze de materiale care ofera protectie ridicata.

Cele mai bune modele de perii rotative au la baza un material din turmalina sau o combinatie de ceramica cu turmalina, care sa aduca in discutie si o functie ionica, care sa indeparteze aspectul de par neingrijit si rebel.

Astfel, o  perie de par rotativa va oferi fermitate coafiurii dumneavoastra si o stilizare cu precizie!

Mai departe desigur, conteaza marimea periei, care este direct proportionala cu obtinerea buclelor fie de mici dimensiuni, fie de mare anvergura.

Un model cu dimensiuni reduse, care implica un rotor  cu diametru de pana la 2,8 cm va aduce in discutie bucle mici, in timp ce un model cu rotor care are valori cuprinse intre 5 si 7,5 cm va aduce in discutie bucle cu profunzime.

Nu putem sa nu aducem in discutie treptele de temperatura, care sunt deosebit de importante in privinta reglajului caldurii.

Trebuie sa ne asiguram ca peria noastra pentru par dispune de cat mai multe trepte de temperatura si o functie pentru aer rece pentru a delimita procesul de coafare.

Acum in mediul online exista oferte la tot pasul, iar dumneavoastra puteti intra in posesia unor modele cu adevarat competente, asa ca o analiza comparativa nu ar strica pentru a achizitiona un produs profesional de mare impact!

Related Posts

About The Author