Scrisoare deschisă jucăușilor! Și nu numai

Am câteva vorbe pe care mi le repet la ocazii. Bine, nu doar mie, ci tuturor celor ce se nimeresc la locul și momentul faptelor. Una dintre ele este: ”Ai grijă ce-ți dorești, că s-ar putea să ți se întâmple!”

Mi-am dorit joc, păi v-ați coalizat de mi-ați jucat trăirile cum nu mi s-a întâmplat pe teritoriul ăsta virtual. Nu știu dacă din cauza lunii pline, a foliei de vitamina C pe care-am ros-o ieri, toată, încet și sigur, a adrenalinei, a bucuriei, a dorinței de-a realiza ce mi-am propus, în fine, nu mai contează de ce, dar azi-noapte n-am pus geană pe geană. M-am gândit la mine, la voi, la stările prin care trec, de când mă știu, cu sau fără preaviz, la varianta cea mai frumoasă pe care-o poate lua joaca noastră. Pe la 5 dimineața, am sărit în două picioare. Știam cum voi alege ”felicitații”.  Jurizarea nu mai era o opțiune, din moment ce nu eram în stare să decid între atâtea stiluri de-a scrie, toate găsind o potecă spre sufletul meu. Toate textele au o amprentă personală a celui de dincolo de taste, iar ideea mea nu a fost să stârnesc o competiție, de niciun fel. Prin urmare, toți participanții la joc vor primi, pe rând, felicitări personalizate. O voi face bilunar. Ordinea în care le voi trimite va fi decisă de jucăria numită random.org. Prima extragere o voi face joia viitoare!

Odată ce-am împăcat acest gând, pleoapele mi-au devenit mai grele, dar una dintre minunile lângă care mă aflam s-a gândit să mă salute de bună dimineața. Și i-am întors zâmbetul, dar fără gropița din obrăjorul drept. Că n-o mai am.

Related Posts

About The Author