Cum ne personalizam nunta?

Fiecare dintre noi isi doreste ca nunta sa fie o amintire frumoasa, atat pentru noi, cat si pentru invitatii nostri, iar modul in care alegem sa organizam acest eveniment face diferenta. Este cel mai asteptat eveniment de catre un cuplu, asa ca fiecare aspect este analizat in detaliu, de la locatie, muzica si lista de invitati, pana la meniuri si decorurile din sala de evenimente.

Persoanalizarea propriei petrecerii depinde in primul rand de gusturile fiecaruia. Au aparut tot mai multe obiecte personalizate pentru nunta, de la invitatiile pe care mirii isi pun amprenta la marturiile cu dedicatii speciale. In ultima perioada, tot mai multi au optat pentru un decor amenajat in carre invitatii au posibilitatea de a-si personaliza marturiile sau de a lasa o impresie despre cum s-au simtiti in cadrul petrecerii.

Marturii personalizate pentru nuntiInvitatiile creative sunt la indemana cuplurilor care se pregatesc sa faca marele pas. Exista tot mai multe idei oferite de catre firmele care se ocupa cu realizarea acestora. Fiecare isi doreste sa fie unic, asa ca ideile sunt binevenite. Prin intermediul decorurilor, multi dintre indragostiti aleg sa marcheze fiecare moment al petrecerii, de la paharele special decorate, care de obicei sunt folosite de nasi si miri, la masa la care se aseaza fiecare invitat, fiecare fiind personalizata cu numele acesora intr-un stil inedit.

Faptul ca un cuplu se straduieste sa acorde importanta fiecarui invitat prin prisma lucrurilor marunte pe care le face poate fi un aspect cu adevarat obositor, insa rezultatul este unul de succes, caci fiecare dintre cei care sunt martori la eveniment isi vor simti apreciata prezenta, asa cum fiecare dintre noi ne simtim in momentul in care primim un obiect simoblic. Marturiile au un rol important. Poate ca invitatiile de nunta nu se mai pastreaza atat de mult timp, insa o marturie isi va avea mereu locul in casa fiecaruia dintre cei care au participat la nunta, iar faptul ca dupa ani iti vei reaminti cu drag de eveniment este un sentiment de neegalat.

O marturie trebuie sa te duca cu gandul la povestea de dragoste a cuplului, sa impregneze o amintire vie a acestora si sa marcheze momentul in care si-au unit destinele, asa ca cele personalizate sunt preferate. De altfel, in ultima perioada cuplurile tind tot mai mult catre marturiile handmade, unice prin felul in care sunt create.

Related Posts

About The Author