Informatii de baza si beneficii aduse de fiarele de calcat

Statiile de calcat reprezinta cea mai eficienta si mai rapida modalitatea de a scoate cutele de pe hainele sifonate. Pot fi considerate versiunea profesionala a fierului de calcat, avand recipiente de apa individuale cu capacitate de peste 1.2 litri, capabile sa produca de 2 ori mai mult abur decat un fier de calcat.

Sunt statii de calcat care au demonstrat in urma testelor ca pot avea o durata maxima de pana la 2 ore de calcat incontinuu. Fiind si eficiente, cred ca e suficient de mult timp cat sa iti poti calca intreaga garderoba.

Statia de calcat este combinatia perfecta intre putere si precizie

Ce stiu sigur e ca statia ofera rezoltate profesionale. E buna pentru orice material, fie el subtire sau gros. Aproape fiecare statie de calcat are setari de temperatura si de volum de abur degajat, ceea ce inseamna ca temperaturile mai mici sunt potrivite pentru materialele sintetice sau din nylon, in timp ce temperaturile maxime si volumul mai mare de abur e adecvat pentru bumbac sau alte materiale similare.

Avand capacitatea de a produce atat de mult abur, statiile de calcat pot fi utilizate si pentru a calca vertical, sa faci abstractie de masa de calcat si sa scapi de cute calcand hainele direct de pe umeras, fara ca talpa sa ia contact cu materialul.

Calcarea hainelor cu abur este o etapa fundamentala a procesoului de ingrijre a hainelor tale. Doar prin simplul fapt ca recipientul de apa e mai mare permite statiei de calcat sa genereze aproximativ de doua ori mai mult abur si sa umezeasca mai bine fibrele tesaturii. Totul se datoreaza si sistemelor inteligente care nu permit fierului sa distribuie neuniform jetul de abur, ci doar in asa fel incat rezultatele sa fie impecabile de fiecare data.

Related Posts

About The Author