Doua lucruri ce m-au indispus

Vai ce mă sperie blogurile în ultimele două zile, am avut parte de nişte porcării, altfel nu pot să le spun, prin mesajul nul, agresivitate şi lipsa de pudoare! Nu le zic numele, că mi-i ruşine. Sînt zile cînd mă simt foarte fraieră nu ştiu cum, păi eu nu pot să mă cert aşa cum se ceartă oamenii pe bloguri, eu încep să plîng dacă mă face cineva proastă sau mă repede! Şi cînd văd cîte-o fată undeva la un doujde de ani că scrie cît de sictirită e de viaţă şi de bărbaţi, că ea ştie totot nu mai e nici o taină pentru ea,  toţi vor acelaşi lucru şi ea la toţi le spune între ochi că ştie foarte clar ce vor ei şi stim şi noi ce vor ei dar noi nu avem curajul ei să spunem lucrurilor pe nume, îmi vine să-mi iau cîmpii. Alo, tanti? Şi femeile vor acelaşi lucru, doar că gîndesc mai complicat, nu te minţi, că nu eşti mai de doamne-ajută. Mă întristează femeile fatale care n-au parte decît de refulaţi, asta nu le face fatale, ci doar la îndemînă pentru masele populare.

Două lucruri m-au indispus azi, unul ar fi că-n sat la mine pute-a balegă, e o arooomă în aer de cîteva zile cînd cobor din autobuz mă izbeşte un iz de-o treabă mare, la început m-am nedumerit, am mai mers o vreme, mirosul nu pleca am zis clar am călcat într-o ceva şi e pe mine, am luat-o la fugă să simt vîntul proaspăt în nas, nimica, am ajuns acasă indignată foc, am închis uşa repede m-am descălţat m-am uitat pe tălpi, nici firimitură de balegă, m-am mirosit pe haine, nimic, am zis clar eu put! m-am mirosit, nu era nimic neomenesc, mă concentrez, nu mai mirosea, ies înapoi, o iau spre staţie, la o bucată iar m-a lovit, ah deci nu sînt eu, măcar atîta consolare.

Al doilea ar fi că mă aşteaptă maică-mea şi pretenă-sa aia de mi-e dragă mie, una din ele, care stă să mă îngraş şi să-mi apară bube pe tot corpul ca să poa să rîdă de mine. Pentru că are o fată juvenilă şi mi-a venit şi mie timpul s-o fac de baftă, eu n-am avut coşuri monstruoase la pubertate, dar, cum îmi apărea unul, dama făcea mişto de mine “cu chestii”, vai şi cînd am văzut-o pe aia mica plină i-am zis o a scăpat fiică-ta la hormoni şi să mă omoare acolo. Maică-mea m-a scos, că cred că praf mă făcea. De anul trecut cică sîntem pe bune, fiică-sa nu mai are cosuri, eu am riduri, s-a consolat, m-am liniştit, sîntem doamne amindouă.

Mîine iau prinzul la resto cu firma, am fost invitată cu onoruri pentru că plec, am o vagă banuială că ăştia sărbătoresc că scapă de mine o vreme, ceea ce e rezonabil, avînd în vedere că şi eu mă bucur că nu-i mai văd şi mai mănînc şi pe gratis, de ce nu? Mă duc!

Related Posts

About The Author