1 mai la moda

Inainte sa zic ce-am de zis, care am de zis! vreau sa zic ca am sarbatorit 1 mai ca tot omul, am noroc cu carul mare, deoarece s-au defectat budele la noi si ne-au trimis acasa, motivul de la sine inteles ca nu avem nici tufe pe linga cladire. Am fost pusi in tema, dupa aia ni s-a zis: copii, veceele nu merge, cind va loveste, va duceti la casele voastre. Pe mine m-a trecut instant, am ridicat doua degete si-am zis acuma ma vreau, dati-mi voie sa evacuez cladirea si sa ma duc in centru la malluri, care au bude functionale o gramaaada!

Intii fa aia si aia si aia si duce-te! Ceea ce am si facut, dupa care am decolat cu super viteza, rezultatul fiind raiul pe pamint soldat cu doisprezece articole de vestimentatie negre (spaima stiu eu cui, care se uimeste cit negru poate intra intr-o fiinta atit de nevinovata si pura ca mine) de mare cochetarie feminina, ah se poarta tot felul de culori frumoase anul asta, rozul este noul negru, albastrul este noul negru, verdele este noul negru, pina am intrebat-o pe-o vinzatoare unde gasesc eu vechiul negru si mi-a facut un semn discret cu capul inspre acolo, unde m-am batut cu niste babe, care m-au trimis la noul negru si le-am zis hai miscati miscati, e virsta voastra de roz, bagati puternic ca acusica va trece timpul!

Cit de politicoasa sint citeodata ma si mir, dar erau reduceri si sint vinjoase rau doamnele astea cind isi pun in gind sa fie casual noir!

A fost vag balamuc ca apucasem un obiect pe care n-o sa-l precizez aici, de care trageam ca disperata si mai tragea una dama si n-am vrut sa-i dau un cot s-o lamuresc, a iesit ţaţa din mine un pic si am zis doamna lasa obiectul ca altul nu doresc, ia de aici o bluzica si tine-o strins! Am intins-o repede, ca sa aud in urma mea bitch %&($^($*, am dat sa ma intorc dar eram prea entuziasmata, am murmurat $*%&%& si la tine, daca ai tupeu.

Restul cumparaturilor au decurs fara emotii, lumea fiind axata pe noul negru, ceea ce e de inteles.

Revin.

Related Posts

About The Author