Rich Girl Andreea a stralucit pe covorul rosu in Las Vegas

Aventura Andreei, unul dintre modele de top Rich Girls Studios, in Las Vegas a fost de-a dreptul perfecta. Nominalizata la XbitzAwards la categoria Cel mai bun model, frumoasa tanara a reusit sa atraga toate privirile si sa reprezinte cu mandrie cel mai bun studio de videochat, Rich Girls Studios.

Andreea este mandra si recunoscatoare ca face parte din cea mai buna echipa cu ajutorul careia a reusit sa atinga un nivel superior in acest domeniu extrem de controversat. Reusita tinerei a fost atent rasplatita, iar Andreea are viata pe care si-a dorit-o dintotdeauna. Fiecare dorinta a modelului a devenit realitate, iar nominalizarea la unul dintre cele mai cunoscute evenimente din domeniu reprezinta o recunoastere a muncii pe care zi de zi modelul o depune. Implicata, motivata si extrem de perseverenta, Andreea a reusit sa faca cariera in videochat si sa se bucure de un succes incredibil.

Andreea, Model Rich Girls Bucuresti

La Rich Girls Studios succesul este o realitate de care fiecare model se bucura. Echipa a descoperit reteta perfecta si se bucura de rezultate si castiguri incredibile. Mai mult decat o echipa, familia Rich este foarte unita si extrem de responsabila. Studioul dispune de cea mai buna echipa care reuseste zi de zi sa se mentina in top. Studioul pune la dispozitia oricui cele mai bune servicii pentru a evolua. Investitiile considerabile in echipamente foarte performante, locatiile glamour, trainerii specializati si castigurile incredibile sunt doar cateva din avantajele pe care studioul le ofera.

Fiecare model se bucura de un rasfat incredibil. Pe langa veniturile impresionante, orice tanara Rich este atent consiliata si ajutata de cei mai buni specialisti in make-up, coafura, vestimentatie, pentru a-si contura imaginea de femeie perfecta. Promovarea de care dispun modelele Rich este la cel mai inalt nivel si favorizeaza evolutia. Cazul Andreei este unul dintre multele intalnite la Rich Girls Studios. Modelele Rich sunt femei de succes si reusesc sa se detaseze cu usurinta de celelalte competitoare. Andreea a ascultat cu atentie sfaturile echipei Rich Girls si a reusit sa aiba o viata de lux care ar starni invidia oricui. Vacante, premii, multi bani, masini luxoase, toate fac parte din viata modelului. Calatoria in Las Vegas i-a oferit frumoasei Andreea portia binemeritata de energie dupa un an plin, in care aceasta si-a dedicat ore in sir muncii. Sutele de ore petrecute online nu au fost in zadar, iar Andreea si-a propus sa aiba un an perfect in care sa devina si mai Rich.

La Rich Girls Studios orice tanara poate deveni un model de succes, indiferent de experienta pe care o are in domeniu. Echipa studioului se ocupa de toate detaliile pentru ca oricine sa atinga un nivel superior. De la aspect fizic, atitudine, nivelul limbii engleze, mod de comunicare, de toate se ocupa echipa Rich. Dedicarea si implicarea sunt ingredientele care nu trebuie sa-i lipseasca unei tinere care isi doreste o cariera in aceasta industrie de viitor. Rasplata este o motivatie puternica, intrucat bonusurile sunt direct proportionale cu perseverenta si profesionalismul de care fiecare model da dovada. La Rich Girls Studios, numai bonusurile la angajare depasesc cateva mii de dolari.

Studioul Rich Girls Studios este recunoscut atat la nivel national, cat si international pentru performantele sale. Multumirea modelelor si motivarea acestora reprezinta una dintre principalele preocupari ale echipei. La Rich Girls fiecare tanara are parte de tot ce-si doreste. Asadar, daca va doriti o viata perfecta, Rich Girls Studios va asteapta cu bratele deschise.

Related Posts

About The Author