Sex And The City

Dragi iubitori ai sportului cu balonul, vă anunţ că popa (Adelir Antonio de Carli ) care a plecat hăthăt hopa sus în cîrca a aproximativ o mie de baloane cu heliu nu a fost găsit şi căutarile au fost abandonate, chiar nu ştiu de ce nu i-au dat cu el un ac cu care să spargă finuţ balonaşele alea în cazul în care simţea că aerele îl poartă prea sus ori prea la dreapta…

Aseară stăteam pe scaun, briză umbră brazi totul era feeric, pînă şi DD lipsea – ca să fie perfect, cînd colo văd pisica omorînd cu sînge rece o altă biată zburătoare! A mai omorît una! Am o pisică sociopată! Este nebună la cap, îmi umple grădina cu mortăciuni, trăiesc un coşmar, şi aşa nu ştiam cum s-o botezăm, o să-i zic Ucigaşa (sau mai pe scurt, Uci).

Citeam liniştită revista mea cu mîncare. Am spus ce-mi plac mie revistele cu mîncare pe care le cumpăr lunar şi din care nu fac nici măcar o singur rînd de reţetă? Îmi plac tare mult, tre să mărturisesc că totuşi mă uit la ele că-mi plac farfuriile şi furculiţele, de acolo mi-a venit şi ideea cu schimbatul bucătăriei, dar au nişte bazaconii pe care nu îndrăznesc să le prepar! şi la cît mă ştiu de isteaţă, sigur aş face o supă albastră a la Bridget Jones.

A, apropo de feminităţi, luni seara a fost premiera SATC, toate ziarele vuiesc despre film şi (mai ales) floarea din capu lu SaraGesicaParcăr. Vai mă plictiseşte serialul ăsta, mă oboseşte, nu ştiu cînd s-a petrecut fenomenul, m-am trezit la un moment dat mi-am dat seama că nici măcar nu-mi place. Eu nu mă regăsesc în femeile alea nu mai vreau să fiu ca ele, habar n-am de ce, e o constatare tristă, dar nu mă interesează. Grav.

Related Posts

About The Author