Ultimul polizor unghiular mic de la DeWalt este mai sigur, productiv si ergonomic

In ciuda dimensiunilor sale foarte mici, un polizor unghiular poate fi o unealta relativ puternica. Cei de la DeWalt s-au gandit la o multitudine de alternative pentru a reduce riscurile ce vin odata cu utilizarea flexurilor.

Conform celor spuse de reprezentantii site-ului informativ http://www.polizor-unghiular.ro/, sistemul de franare automata al polizoarelor unghiulare DeWalt opreste miscarea discului cu pana la 50% mai repede decat o faceau precedentele modele.

Sistemul de evacuare a prafului a fost reconceput si acum nu necesita putere de la motor pentru a functiona. Practic, sistemul poate fi utilizat chiar si atunci cand lama nu este in miscare. Acest sistem nu doar ca elimina praful, dar filtreaza si rezidurile din aer si din jurul motorului, contribuind astfel la protejarea si extinderea duratei de viata a flexului.

Oricine a folosit un polizor unghiular pentru perioade mai mari de timp stie ca e genul de unealta care se incalzeste foarte rapid si intens. DeWalt a luat acest fapt ca o provocare si a crescut cantitatea de cupru din bobine cu pana la 40%. Acest lucru a condus la o crestere a puterii motorului si la o scaderii a cantitatii de caldura cu pana la 30%.

 

Desi cantitatea de cupru a crescut, ircumferinta de 194mm a polizorului le face mai mici in comparatie cu modelele competitive si mai usor de manevrat in timpul muncii. O garda de protectie poate fi pozitionata printr-o singura miscare, fara a avea nevoie de o cheie speciala. Flexul poate folosi discuri cu diametrul de pana la 12cm si vine dotat si cu o coarda de sustinere pentru a suspenda aparatul de structurile rigide in momentul folosirii.

Related Posts

About The Author