Ce am mai citit prin presa

În CanCan era o ştire trăznet anume că Tudor Chirilă s-a expus nud într-un moment de exhibiţionism stradal la ceas de seară. Eu am zis mmm dar m-am răzgîndit repejor şi m-am dus pe blogul lui. Acolo scrie frumos că a nici vorbă de aşa ceva, doar o glumiţă mincinoasă, pe care săracii cancanari au preluat-o şi prezentat-o publicului larg. Vezi ce înseamnă să verifici înainte de a-ţi lăsa imaginaţia să ţopăie prin birou în timpul orelor de program!?

După ce am trecut cu bine de această încercare a soartei, am fost răsplătită cu o veste bună – zic eu, pentru ţara noastră şi pentru oraşul meu mai ales: “Biserica Scientologică, al cărui lider este actorul Tom Cruise, caută adepţi la Iaşi. De câteva zile, scientologii şi-au instalat un cort imens în imediata apropiere a Casei Studenţilor din centrul municipiului (municipiului?!). Aproximativ 20 de ieşeni s-au înscris în rândurile simpatizanţilor lui Cruise, deocamdată ca “voluntari scientologi”.
La ce succes au în Iaşi bisericile de toate formele dacă dau ceva la poporul aderent, nu m-ar mira să ajungă să facă o ditamai catedrala acuşica pe undeva, cu icoana treimii scientologice pe acoperiş.

Nu că alte municipiiii ar sta mai slăbuţ la capitolul dume, de exemplu două reprezentante a muncipiului Suciava sînt deliciul meu în autobuz cînd mă nimeresc pe lîngă ele. De ce încă mai comandă femeile astea produse de la Avon este pentru mine la fel de inexplicabil ca şi apariţia cercurilor estetice extraterestre în lanurile de grîu porumb şi orz. Deci ele comandă creme şi machiaje de acaaasă de la o cunoştiiinţă, care le pune la pacheeet şi ele plătesc sute de ioro, cînd oraşul ăsta geme de cosmeticale! Şi nu numai că sînt conservatoare în felul lor, dar mai iau şi ţeapă, căci iată, furnizoarea lor nu trimite ce trebuie! Spre exemplu, uneia din prietenele mele i-a trimis un gel de duş care nu face spumă, este alb, iar celeilalte i-a trimis tot gel de duş, dar este roz sidefat şi face spumă! O fi gelu alb expirat, “fatîîî”? Şi de ce scrie pe el ceva cu moi? Că cînd te speli, “te moi”. Logic.

Related Posts

About The Author