Best Studios a fost in centrul atentiei in cadrul galei Lalexpo 2018

Best Studios a surprins audienta cu ocazia festivalului Lalexpo, editia 2018, unde Maria Necula, managerul operational al Best Studios, le-a vorbit invitatilor din postura de speaker special invitat la eveniment. Lalexpo este cel mai mare si mai important eveniment de profil din America Latina, iar fiecare editie a sa aduce impreuna nume grele ale industriei videochat, dar nu numai, cu rezonanta oriunde in lume. Desfasurat in perioada 19 – 21 la Cali, Columbia, maratonul evenimentelor Lalexpo concentreaza eforturile marilor studiouri de videochat de a-si sublinia prezenta in mediul in care concureaza. Totusi, Best Studios nu face obiectul controverselor care apar intr-o industrie de asemenea anvergura, fiindca echipa Best Studios a fost intampinata cu o cina privata organizata de un important jucator al industriei IT & C.

Tinuta model videochatDoamna de fier a videochatului din Romania pune pret pe promisiunile oferite modelelor si urmareste expansiunea continua a valorilor si tot ea, Maria Best, a fost desemnata pentru a le vorbi invitatilor, printre care modele de marca si manageri de renume, despre ideea de reusita. Best Studios este, la momentul actual, unul dintre cele mai mari studiouri de videochat din lume si lucreaza cu cele mai de notorietate platforme conexe, extrem de apreciate si preferate de nisa dedicata acestei industrii.

Lalexpo este ocazia perfecta pentru a te afirma si a-ti face simtita prezenta intr-un domeniu atat de competitiv, fiindca aici sunt reunite cele mai mari nume ale industriei videochat. Best Studios a avut onoarea ca din nou sa se afle la aceeasi masa cu reprezentanti din board-ul de conducere al unora dintre cele mai notorii studiouri videochat la nivel mondial. Maria Necula, fata care a ajuns din top model manager operational al Best Studios, a amutit audienta printr-un discurs motivational pentru actualele si viitoarele modele de videochat, dar si pentru alti invitati prezenti.

Best Studios – speech despre perseverenta si ambitie

O cariera de succes se construieste, nu se obtine intr-un timp scurt, motiv pentru care Maria Best a urmat un traseu frumos, dar durabil, pentru a ajunge in aceasta postura. In rubrica Jurnal de model disponibila pe site-ul oficial, aceasta vorbeste despre cum si-a inceput cariera ca top model, a fost imaginea site-ului si a dat dovada de perseverenta si ambitie in incercarea sa de a se face auzita. A devenit, ulterior, trainer, iar apoi manager operational. Experienta si pasiunea se pare ca au fost cele doua ingrediente ale succesului care au ajutat-o sa performeze, iar rezultatele sale se pot observa atat prin reusitele proprii, cat si prin reusitele modelelor de top Best Studios, care se intorc in marea familie Best incarcate cu premii castigate la festivalurile de profil din strainatate.

Best Studios a profitat la intensitate maxima de aceasta sansa oferita de Lalexpo, fiindca astfel de evenimente contribuie semnificativ la cresterea autoritatii unui studio respectat pe plan national. De aceasta data, renumele studioului a depasit hotarele, ajungand in Columbia, acolo unde a concurat cu cele mai recunoscute si apreciate nume din industria videochatului. Echipa Best Studios a ocupat locurile VIP, dand curs invitatiei lansate de Epoch, cu ocazia careia Maria Best a generat o atmosfera absolut incendiara printr-o tinuta sexy si seducatoare. Dincolo de tinutele purtate cu stil, Best Studios a reusit sa transmita mesaje importante cu privire la pozitia si realizarile sale din prezent.

Best Studios ocupa si in 2018 locurile VIP in cadrul celor mai prestigioase festivaluri de profil din Columbia, reusind sa isi promoveze pozitia fruntasa in topul celor mai mari si apreciate studiouri de videochat din lume. Studioul si-a castigat locul in cadrul evenimentelor Lalexpo, alaturandu-se “cremei” care alcatuieste industria videochat la nivel mondial, lucru care subliniaza inca o data prestigiul si imaginea Best Studios in plan international. Si de aceasta data, Best Studios a reusit sa se remarce printr-o echipa angrenata in atingerea aceluiasi obiectiv si prin modele de top, care isi depasesc limitele pe masura ce descopera secretul performantei in videochat. Maria Necula, fost top model si trainer Best Studios, le-a relevat picanteriile din spatele pozitiei de conducere pe care o ocupa, incurajand setarea obiectivelor indraznete.

Related Posts

About The Author