Noi conditii de oferire a imprumuturilor auto: Interviu cu specialistii MC Amanet

Ati resimtit vreodata o lipsa acuta de lichiditati si fix in acele momente v-ati lovit de conditii dure de acordare a imprumuturilor?

Cu siguranta nu sunteti singurii vizati de acest context nefavorabil. Tinand cont de inasprirea procedurilor de contractare a imprumuturilor, fie ele si in cuantumul unor sume modeste, tot mai multe persoane aleg sa apeleze la serviciile MC Amanet, companie care de mai bine de patru ani reprezinta o optiune viabila pentru cei care trec prin dificultati financiare. MC Amanet isi fructifica succesul si realizarile prin intermediul unei echipe de specialisti care conlucreaza pentru a facilita maniera in care oamenii pot apela la un imprumut. In continuare, specialistii MC Amanet vorbesc despre noi conditii de oferire a imprumuturilor auto pentru anul 2018:

R: Oferiti imprumuturi rapide in baza unor conditii minime de acordare, sau cel putin asta inteleg potentialii clienti din informatiile oficiale. Ne puteti spune in linii mari in ce consta procesul de acordare a imprumutului?

MC: Vedeti dumneavoastra, ne este greu sa concentram totul in “linii mari”, fiindca nu ar fi multe de spus. Toti cei care doresc sa contracteze un credit de la noi trebuie sa vina cu autoturismul si documentatia aferenta acestuia. Ulterior, in conformitate cu datele acestuia (marca, vechime etc) putem intocmi o limita a creditului. Evident, detaliile pot fi aprofundate parcurgand informatiile din site-ul http://www.mc-amanet.com.

R: In timp ce Bancile si celelalte institutii sunt tematoare cu privire la garantii, voi veniti cu o noutate in acest domeniu si le permiteti clientilor sa isi amaneteze orice tip de autovehicul. De ce ati ales sa procedati astfel?

MC: De fapt, viziunea MC Amanet se apleaca asupra beneficiului clientilor. Reprezentam o companie cu puternice principii de functionare, motiv pentru care ultimul lucru pe care ni-l dorim este sa impiedicam o persoana in nevoie sa contracteze o suma de bani, mai ales ca majoritatea clientilor vin cu solicitari de sume modice pentru satisfacerea unor nevoi personale, iar a le facilita calea spre atingerea unui obiectiv ne implineste profesional si putem spune ca si personal. De aceea, permitem amanetarea oricarui mobil motorizat cum ar fi autoturisme, utilitare, motociclete, barci scutere si, mai nou, antichitati si bunuri de valoare, precum tablouri, schite, statui, vaze sau mobilier vechi.

R: Sa intelegem ca nu practicati o limita de varsta si oricine poate apela la serviciile MC Amanet?

MC: Suntem o companie cu capital 100% romanesc si functionam perfect legal. Evident ca incheierea unui contract trebuie sa aiba loc intre societate si o persoana care a implinit varsta legala. Referitor la un prag maxim, nu ne pierdem in detalii, fiindca omitem scopul activitatii pe care o derulam. Atat timp cat clientii isi onoreaza partea de responsabilitate si se conformeaza conditiilor de acordare a creditului, suntem deschisi si dornici sa infiripam noi colaborari. Daca aveti nevoie de un credit, puteti apela oricand la noi. Pentru moment suntem localizati in Bucuresti, insa ne asteptam la o extindere si in alte orase din tara.

MC Amanet ofera imprumuturi rapide si sigure, axandu-se pe facilitarea procesului de acordare a acestora. Mai nou, MC Amanet permite amanetarea oricarui tip de bun de valoare, de la tablouri si pana la vaze de colectie, motiv pentru care solicitarile au inceput sa se inmulteasca odata cu implementarea acestei conditii. Daca si dumneavoastra aveti nevoie de un imprumut rapid si doriti comisioane reduse si transparenta totala in privinta desfasurarii perioadei contractuale, MC Amanet va asteapta cu oferte personalizate si cele mai bune conditii de acordare a imprumuturilor din piata de profil.

Related Posts

About The Author