Cea mai atractiva trasatura faciala la femei

La ce se uita barbatii in primele 10 secunde cand privesc o femeie? Ei bine, conform statisticilor buzele sunt cea mai atractiva caracteristica faciala a femeilor, potrivit unui sondaj.  În primele 10 secunde de întâlnire cu o femeie, în medie, un bărbat va petrece aproximativ jumătate din acele momente uitându-se la buzele ei. Dacă femeia poartă ruj, atunci atrage atenția bărbaților și mai mult. Bărbații raman fixați pentru 6,7 secunde, atunci cand femeia poarta ruj roz, în medie, din primele 10, și pentru 7,3 pentru rujul roșu.

Atunci cand femeile poarta ruj, barbatii privesc ochii vreme de doar 0,95 secunde, în medie si 0,85 secunde privind parul ei. In mod natural, s-u descoperit faptul ca buzele mai pline atrag ochiul masculin mai mult timp. Studiile demonstreaza ca buzele reprezinta unul dintre cele mai senzuale aspecte ale corpului unei femei si joaca un rol critic in atractia sexuala umana. Buzele intregi si rosii combinate ofera o solutie perfecta pentru fixarea masculina, insa femeile care poarta pur si simplu rujul – indiferent de tipul buzelor – asigura un nivel de atractie semnificativ mai mare decat cele care nu fac asta.

Timp de secole, femeile si-au vopsit buzele rosii pentru a-si spori atractivitatea, aceasta practica dateaza de mii de ani. Rujul rosu s-a dovedit a fi cel mai puternic factor de atractie care ajuta la cresterea semnificativa a fixarii vizuale.

 

Related Posts

About The Author