Ce gen muzical prefera persoanele cu probleme psihice

Muzica este ascultata de orice, in numeroase circumstante, iar preferintele pentru anumite genuri muzicale sau anumite creatii artistice pot face o descriere destul de relevanta a unei persoane si a personalitatii acestetia. Studiile arata ca psihopatii nu prefera muzica clasica, ci pe cea rap. Specialistii au identificat faptul ca melodii precum  „No Diggity” de Blackstreet si „Lose Yourself” de Eminem au fost legate de scoruri mai mari de psihopatie.  In schimb, melodiile pop ca „My Sharona” de The Knack si „Titanium” de Sia au fost legate de cele mai joase nivele de psihopatie.

Concluziile provin din cercetarea in care 200 de persoane au cantat 260 de melodii. Se pare ca cei mai multi cercetatori isi pun speranta in faptul ca vor identifica mai usor persoanele cu probleme prin intermediul gusturilor in materie de muzica. Echipa de cercetare inca efectueaza studii pentru a verifica concluziile si a adopta masuri in acest sens.

Muzica este un identificator care poate arata genul de probleme cu care se confrunta o persoana. Se pare ca prin intermediul acesteia, cercetatorii isi pot da seama de problemele psihice pe care o anumita persoana le poate avea sau nu. In functie de genul muzical pe care o persoana il prefera, aceasta dezvolta sau nu anumite probleme psihice. Cercetatorii au facut o asociere clara intre persoanele psihopate si muzica rap, aceasta din urma fiind cea care se regaseste in topul preferintelor persoanelor cu diferite probleme.

 

 

Related Posts

About The Author