Cum sa gasesti cel mai bun epilator pentru fata

Un epilator bun trage atat parul gros, cat si pe cel subtire de la radacina, lasand pielea fara par, timp de cateva saptamani. Un epilator facial ar trebui sa fie incredibil de usor de utilizat. Spre deosebire de ceara, epilatoarele sunt destul de blande pe piele si sunt practic libere de utilizat pentru o perioada indelungata de timp. Desi la inceput, experienta poate fi putin dureroasa, in timp aceasta devine din ce in ce mai placuta.

Deci, cum puteti spune daca un epilator pentru fata este potrivit pentru cumparare? Iata cateva lucruri de care trebuie sa tineti cont atunci cand cautati cel mai bun epilator IPL pentru fata:

Puterea de lunga durata: Aveti nevoie de un epilator care sa ramana activat mai mult timp, chiar si dupa folosire. Din pacate, unele epilatoare pe baterii nu dureaza mai mult de 15-20 de minute. Deci, daca credeti ca veti avea nevoie de mai mult de atat, asigurati-va ca este conectat cu un cablu sau ca va ramane incarcat suficient pentru necesitatile dvs. De asemenea, aveti nevoie de unul care sa fie suficient de puternic pentru a va scoate firele de par. Nu mergeti pentru nimic care necesita mai putin de 2 baterii AA.

Durabilitate: Nimeni nu vrea sa cumpere un produs care agata praful in cateva luni. Un epilator bun ar trebui sa dureze ani fara a avea nevoie de reparatii, asa ca este bine sa cautati indicii privind durabilitatea la citirea recenziilor. O garantie este, de asemenea, un semn bun.

Abilitatile: Cand folosesti un epilator pe fata, vrei ca si cel mai mic fir sa fie smuls, pentru a te bucura de o piele fina pentru timp indelungat. Asigurati-va ca epilatorul este conceput pentru a scoate firele de par foarte scurte.

Proiectat pentru utilizare faciala: este posibil ca orice epilator sa fie utilizat si pentru fata. Ei bine, asta nu inseamna ca ar trebui sa faceti asta. Daca vreti rezultate foarte bune pe aceasta zona delicata este necesar sa alegeti un produs conceput special pentru aceasta portiune. Un epilator bun pentru fata va avea capete mai mici, cu pensete mai mici, astfel incat sa il puteti utiliza cu usurinta pe toata portiunea fetei.

Un epilator facial este o investitie sigura, pe termen lung, care trebuie sa se regaseasca in trusa de ingrijre a unei femei care stie ca aspectul fizic si ingrijirea sunt prioritati.

Related Posts

About The Author