Trasaturile de personalitate care te ajuta sa fii o persoana mai fericita!

Sa fii o persoana entuziasmata si greu de descurajat sunt doua dintre trasaturile de personalitate care te ajuta sa ai o viata mai frumoasa, spun cercetatorii.

Persoanele entuziasmate tind sa aiba parte de mai multa distractie in viata si de cat mai putine emotii negative. Daca nu lasi pe nimeni sa te descurajeze, poti sa ai o dezvoltare pozitiva si o mai mare realizare in viata. Dar acestia nu sunt singurii factori care te ajuta sa fii o persoana mai fericita.

Persoanele care sunt harnice, pline de compasiune si curioase sunt de asemena fericite, dar intr-un mod diferit. De exemplu persoanele harnice muncesc mult pentru a isi atinge obiectivele si sunt foarte orientate spre realizare, persoanele pline de compasiune tind sa aiba o relatie mai buna cu celelalte persoane iar persoanele inteligente sunt deschise la noi idei si adora sa se gandeasca profund la o dezvoltarea profesionala.

Aceste concluzii vin de la un grup de persoane, care au fost intrebate despre personalitate si despre diferite aspecte privind starea de bine. Acest studiu demonstreaza ca sunt diferite trasaturi de personalitate care te ajuta sa fii fericit.

Emotiile pozitive sunt bune, deoarece te ajuta sa te simti satisfacut de viata ta, sa fii independent, sa-ti atingi obiectivele in viata si sa te dezvolti profesional mult mai usor.

Psihologii in personalitate au identificat ca persoanele cu cel mai scazut nevroticism, sunt printre cele mai fericite persoane.

Cu alte cuvinte, este posibil să fii o persoana fericita, nevrotica si introvertita. Este doar un fel de fericire atins prin intermediul unui traseu diferit.

 

Related Posts

About The Author