Manichiura migdala si tehnica Baby Boomer in tendinte vara acesta

Unghile frumoase sunt un must have pentru orice femeie! Iar cele mai frumoase modele se pot abtine cu ajutorul gelului de constructie si al tehnicilor speciale de modelare.

Ce este manichiura cu gel?

Manichiura realizata cu gel de constructie este cea mai buna alternativa pentru a obtine o manichiura impecabila, de durata, mai ales daca ai unchii fragile predispuse la rupere. Unghile cu gel sunt un fel de unghii artificiale executate din gel de constructie transparent, ce se aseamana foarte tare cu unghile naturale, daca sunt executate corect. Gelul lichid se intareste in momentul in care unghia este introdusa in lampa UV si capata o textura similara cu cea a unghiei.

De ce constructie cu gel si nu tips?

Odata cu evolutia tehnicilor folosite pentru executarea unei manichiuri perfecte, alegerea intre constructia cu gel si cea cu tips a devenit cel mai disputat subiect.

Folosirea tipsurilor era o metoda cu ajutorul careia tinerele ce doreau sa lucreze in acest domeniu incepeau sa isi faca mana. Insa acestea au o serie de dezavantaje, cum ar : forma nenaturala a tipsului, rigiditatea, riscul de a se dezlipi dar si faptul ca unghia naturala este expusa in momentul in care se aplica lipiciul pentru tips.

Constructia cu gel este o tehnica ce presupune alungirea unghilor naturale, folosind un sablon, care poate avea diverse marimi si modele. Aceasta varianta este mult mai naturala, pentru ca ea continua linia unghilor tale si in plus stratul de gel care se aplica inainte, asigura protectia unghiei. In schimb, constructia cu gel dureaza putin mai mult decat manichiura cu tips si necesita experienta si profesionalism in executare pentru rezultate optime.

Ce fel de forma pot avea unghile cu constructie din gel ?

Manichiura cu sclipici

Orice forma! Pot fi rotunde, drepte, migdala, orice forma si orice dimensiune doresti tu!

Trendurile verii in materie de manichiura

Anul acesta se poarta extrem de mult unghile in forma de migdala si din punct de vedere al tehnicii de aplicare a geluilui, Baby Boomer este vedeta anului.

O manichiura perfecta cu unghii in forma de migdala poti obtine doar prin constructia cu gel sau culori acrilice. Nu exista tipsuri cu aceasta forma si nici daca pilesti unghia natura nu vei obtine rezultate egale si identice. Purtata de cele mai faimoase vedete de la Hollywood, acesta forma a unghilor ofera un plus de feminitate si stil.

Baby Boomer este o tehnica ce se bazeaza pe trecerea in degrade a culorii de la patul unghiei inspre varful acesteia , oferindu-i astfel un aspect foarte natural.

Indiferent ce nuante de gel veti folosi , Baby Boomer va ajuta unghia sa obtina un aspect clasic si delicat. Acesta se pretează foarte bine ca fundal pentru orice tip sau tehnică de decorațiuni, dar cel mai des este întâlnită pe unghile în forma de migdala.

Mai nou tehnica frech a fost inlocuita de acest Baby Boomer datorita faptului ca este mult mai naturala si feminina.

Asadar, daca iti doresti sa tii pasul cu noile tendinte in moda, nu rata vara acesta o manichiura in forma de migdala pe care sa aplici culoarea preferata cu tehnica Baby Boomer. Dar ai grija, ca poate crea dependenta!

Related Posts

About The Author