Reduceri de vara in magazinul Autochrome.ro

Putem spune ca a trecut jumatate din aceasta vara, dar acest lucru nu trebuie sa ne descurajeze, pentru ca restul sezonului estival ne asteapta sa ne bucuram in continuare alaturi de familie si prieteni de clipe deosebite.Putem spune ca a trecut jumatate din aceasta vara, dar acest lucru nu trebuie sa ne descurajeze, pentru ca restul sezonului estival ne asteapta sa ne bucuram in continuare alaturi de familie si prieteni de clipe deosebite. O vara nu poate fi completa fara calatorii cu masina prin tara sau chiar prin strainatate, iar calitatea acestor calatorii este in mare masura conditionata de calitatea jantelor.  Fie ca alegi jante din aliaj sau din aluminiu, este foarte important sa corelezi cum trebuie marimea jantelor cu marimea autoturismului. Acest lucru va aduce dupa sine o experienta optima de condus.

Magazinul AutoChrome.ro ofera clientilor sai variante de jante din aliaj sau aluminiu, potrivite si pentru masinile mari, si pentru masinile mici. Clientii Autochrome.Ro pot alege din jante de diferite dimensiuni, de la 15 la 20 de inci.

Reduceri de vara in magazinul Autochrome.ro

Autochrome.ro a inteles necesitatea schimbarii sau reconditionarii jantelor pe timpul verii. Prin astfel de schimbari si reconditionari, iti poti transforma masina in vehiculul ideal in care vei calatori in sezonul estival alaturi de familie sau prieteni.Autochrome.ro a inteles necesitatea schimbarii sau reconditionarii jantelor pe timpul verii. Prin astfel de schimbari si reconditionari, iti poti transforma masina in vehiculul ideal in care vei calatori in sezonul estival alaturi de familie sau prieteni. In a doua jumatate a acestei veri, poti beneficia de reducerile de vara oferite de magazinul Autochrome.ro.  Inca de la o prima vizualizare a site-ului oficial al companiei, vei observa ca jantele expuse pe site sunt caracterizate de calitate, dar si de estetica. Pentru soferii din Romania este foarte important sa se bucure de rezistenta si aderenta, dar sa si aiba o masina frumoasa.

Preturile din catalogul de jante Autochrome.ro variaza, in functie de marimea acestora. Este indicat sa analizezi bine specificul masinii tale, inainte de a te decide ce jante vrei sa cumperi.Pentru jantele de 15 inci, clientii Autochrome.Ro trebuie sa plateasca aproximativ 1.500 RON pentru un set de 4 bucati. In privinta jantelor de 16 inci, pretul creste la aproximativ 1.800 RON.  Datorita faptului ca au dimensiuni mai mari, preturile cresc in privinta jantelor de 17 si 18 inci. In magazinul online Autochrome.Ro, jantele de 17 inci costa aproximativ 2.100 RON, iar cele de 18 inci undeva intre 2600 si 2700 de RON.  Cele mai scumpe jante sunt acelea de 19 si 20 inci, deoarece sunt si cele mai complexe. Jantele de 19 inci costa aproximativ 3.300-3.400 RON, iar jantele de 20 inci in jur de 3.900 RON

De ce merita sa profiti de reducerile de vara de la magazinul online Autochrome.Ro?

Aceste reduceri de vara te vor ajuta sa alegi cele mai potrivite jante pentru masina pe care o ai si sa te bucuri apoi de drumuri in care sa experimentezi ce inseamna sa conduci fara sa te stresezi de calitatea jantelor, de rezistenta si aderenta lor.Daca nu doresti sa iti schimbi jantele, poti face totusi alte lucruri pentru a le reconditiona sau poti chiar sa le vopsesti si sa le personalizezi in functie de preferintele tale.Daca nu doresti sa iti schimbi jantele, poti face totusi alte lucruri pentru a le reconditiona sau poti chiar sa le vopsesti si sa le personalizezi in functie de preferintele tale. Urmareste reducerile de vara oferite de magazinul online Autochrome.ro si alege jantele potrivite pentru masina pe care o ai, apoi nimic nu te va mai opri sa pornesti la drum si sa te bucuri de aceasta vara!

Related Posts

About The Author