Avantajele achizitionarii unui apartament in zona Oltenitei

In prezent, in ciuda situatiei incerte care exista pe piata imobiliara (unul dintre cele mai “fragile” domenii din Romania) si in ciuda cresterii roborului, tot mai multi locuitori ai Bucurestiului aleg sa se mute in apartamente noi atunci cand isi incep noua viata de familie. Aceasta decizie nu este una care trebuie luata in graba si de obicei cei care sunt in cautarea unui apartament de cumparat in Bucuresti isi pun tot felul de intrebari si pun in balanta anumite aspecte esentiale. U

na dintre principalele intrebari la care trebuie sa isi raspunda orice cuplu care doreste sa se mute in casa noua este urmatorul: daca vor sa isi cumpere un apartament intr-un bloc vechi sau intr-un ansamblu residential nou construit. Dupa ce isi raspund la aceasta intrebare, locatia apartamentului dorit este foarte importanta. Practic, cartierul in care stam ne modeleaza existenta de zi cu zi si, in cele din urma, personalitatea. Ne prezentam intr-o anumita maniera in societate si datorita educatiei primite in copilarie, dar si al felului in care interactiunile de zi cu zi cu vecinii si situatiile prin care trecem in cartierul in care ne-am mutat ne modeleaza, in cele din urma, caracterul.

Multi bucuresteni aleg sa se mute in zona Oltenitei

In Bucuresti, datorita cererii tot mai mari existente pe piata, au aparut numeroase agentii imobiliare care intermediaza apartamente in aceasta zona. Daca analizam preferintele bucurestenilor, se poate observa ca tot mai multi aleg sa se mute in apartamente pe calea Oltenitei, din varii motive. Clientii acestei agentii imobiliare pot gasi in aceasta zona apartamentul visurilor lor: https://premierimobiliare.ro/zona/apartamente-oltenitei/, pe care sa il transforme in camin, fie ca isi doresc unul cu 3 sau 4 camere.

Avantajele achizitionarii unui apartament in zona Oltenitei

De ce opteaza atat de multi bucuresteni sa achizitioneze un apartament in zona Oltenitei? In primul rand, aceasta este o zona linistita si curata din sectorul 4, unul dintre cele mai intinse si mai verzi sectoare ale Bucurestiului. Sectorul 4 este celebru pentru Parcul Tineretului si mai ales pentru zona Oraselul Copiilor si Parcul Copiilor, unde cei mici se pot distra iar cei mari pot uita de grijile de zi cu zi. In al doilea rand, pentru cei care doresc sa faca shopping, complexul comercial Sun Plaza se afla in vecinatate.

Pe langa acest aspect, in zona exista si hypermarketuri, lucru esential atunci cand te muti, datorita faptului ca traim intr-o societate consumerista in care de cele mai multe ori ne este bine sa stim ca ne aflam in proximitatea unui asfel de magazin mare, pe care il putem vizita ori de cate ori este nevoie.

De asemenea, in aceste zone exista gurile de metrou Aparatorii Patriei, Constantin Brancoveanu si chiar si Piata Sudului care asigura accesul rapid catre celelalte zone ale Bucurestiului. In plus, si RATB-ul asigura accesul facil catre zona Bulevardului Unirii, punctul central al Bucurestiului, acolo unde se intampla toata actiunea si unde te poti simti in “miezul” capitalei.

Related Posts

About The Author