Ceasurile Atlantic – chintesenta ceasurilor versatile

Un ceas versatil ar trebui sa fie suficient de clasic pentru a fi purtat cu cel mai bun costum (in cazul barbatilor), rochiilor elegante (in cazul femeilor), dar destul de “dur” pentru a rezista la rigorile vietii cotidiene. De obicei, in cazul primului ceas pe care il achizitioneaza (si nu numai), multi cumparatori opteaza pentru un ceas versatil, pentru a justifica o anumita investitie considerabila acordata acestui produs. Ceasurile versatile au in general cadrane albe sau negre, sunt proiectate intr-o maniera clasica si au curele care sunt atat formale, cat si casuale (de aici si versatilitatea lor).

In 2018, pe piata ceasurilor din Romania s-a observat tendinta de a achizitiona astfel de ceasuri. Dincolo de aspect, ele sunt practice prin felul in care pot fi purtate atat la evenimente aintr-un ceas bun, de calitate, pe care il pot purta peste tot, decat sa cumpere mai multe ceasuri.

Ceasurile Atlantic imbratiseaza notiunea de versatilitate

Cand spui Atlantic, te gandesti automat la aceasta notiune de versatilitate, foarte cautata atat in randul femeilor, cat si in cel al barbatilor. Precizia si rafinamentul elvetian caracterizeaza si aceasta marca de ceasuri, cu peste 120 de ani de traditie. Numele este sugestiv, evocand atractia oceanului. Asa cum valurile, atunci cand se sparg de tarm, se muleaza de-a lungul liniei nisipului, asa si ceasurile Atlantic se muleaza pentru mai multe contexte sociale (profesionale si casuale).

Ceasurile Atlantic de dama, o istorie aparte si un prezent plin de succesCeas Atlantic dama

Inca din anul 1932, ceasurile Atlantic au atras femeile prin stilul lor elegant si versatil. Prima colectie omonima a surprins publicul larg prin faptul ca a fost formata din primele ceasuri rezistente la apa. In prezent, ceasurile de dama Atlantis isi pastreaza renumele de ceasuri de calitate, stilate, si ofera sortimente atat pentru femeile elegante, cat si pentru cele sportive sau mai degraba ludice.

Pe langa faptul ca a introdus pe piata primele ceasuri rezistente la apa, brandul Atlantic a creat si cel mai rezistent ceas de titan, intitulat Nautilus (prezent in colectiile barbatesti clasice).

Ceasurile Atlantic barbatesti, caracterizate de inovatie si elegantaCeas Atlantic barbati

Ceasurile Atlantic pentru barbati sunt, precum cele pentru femei, un rezultat al preciziei si rafinamentului elvetian in astfel de proiectari. Barbatul care alege sa poarte un ceas Atlantic este deopotriva puternic dar si manierat, intelagand importanta contextelor profesionale care impun seriozitate, dar si a raportarii intr-o maniera lejera, dar nu delasatoare, la aspectul ludic al vietii. Colectiile de ceasuri barbatesti Atlantic creioneaza acest portret al barbatului modern intr-o maniera asertiva. In prezent, barbatii sunt orientati atat catre a cumpara versiuni ale colectiilor vechi, cat si unele moderne.

Atat ceasurile din colectiile vechi, clasice, cat si din cele actuale, sunt caracterizate de eleganta si prezinta atuu-ul versatilitatii. Pe langa eficienta si aspectul practic ale unui ceas versatil marca Atlantic, foarte multi barbati prefera, precum in cazul parfumurilor, sa aiba un singur ceas pe care sa il poarte atat la birou, cat si in situatii care impun un anumit protocol.

Related Posts

About The Author