Cunoasterea muzicii nu inseamna ca stiti afacerea muzicala

Lucrul in muzica este mai mult decat un loc de munca de la 9 la 5 – este nevoie de o multime de angajamente. Nu ajuta ca exista atat de multe dezinformari despre cum sa intri in industria muzicala si ce sa faceti dupa ce sunteti acolo.

Exista aspecte practice, financiare si de alta natura, in domeniul muzicii, care pur si simplu nu sunt evidente pana cand, de fapt, trebuie sa va asigurati ca rularea CD-ului este la timp si ca revizuirea va fi publicata intr-adevar atunci cand ati promis. Chiar daca intelegeti relatia dintre etichete, distribuitori si comercianti cu amanuntul, de exemplu, nu reusiti sa „obtineti” acest lucru pana cand nu veti experimenta procesul din interior, decat sa-l experimentati ca pe un fan. Cele doua lumi sunt foarte diferite.

Nu faceti nici o greseala: stiind multe despre aceasta este necesara daca doriti sa faceti bine in industria muzicala (bine, nu este absolut necesar, unii oameni care isi desfasoara activitatea de muzica nu stiu prea multe despre muzica si doar patineaza, dar ei eventual, sfarsesc prin a cadea prin gheata).

Nu toata lumea care lucreaza in muzica va avea o viata cu piscine si avioane private, dar trairea din muzica este nebuna si incitanta.

Related Posts

About The Author