De ce nu reusesti sa slabesti

O bariera majora in calea pierderii in greutate este faptul ca dietele au de cele mai multe ori alimente care nu ne plac. In schimb, dietele ar trebui sa aleaga alimente gustoase si sanatoase pe care sa le savurezi.

 

Dietele sunt deosebit de greu de mentinut pentru persoanele cu auto-control scazut. Din pacate, acest tip de oameni tind sa se limiteze la a-si manca alimentele preferate, atunci cand ar fi mai bine sa permita tratarea ocazionala. Oamenii cu auto-control scazut sunt, de asemenea, mult mai probabil sa aleaga alimente sanatoase pe care nu le plac de fapt.

Cei care tin diete si care se limiteaza la consumarea alimentelor pe care le iubesc cel mai mult se pot confrunta cu esecul. Incercati sa va concentrati atentia asupra alimentelor sanatoase pe care le indragiti si faceti un obiectiv de a include acele alimente gustoase, dar sanatoase in dieta lor.

Indivizii cu auto-control scazut au tendinta de a stabili o cale mai grea de succes, concentrandu-se pe evitarea alimentelor pe care le gaseau cel mai tentante. Indivizii care au, in general, mai mult succes in atingerea obiectivelor lor, tind sa dezvolte mai multe planuri motivante in ceea ce priveste includerea unor elemente sanatoase si binevenite si excluderea unor elemente nesanatoase care nu sunt favorite.

Se acorda o atentie frecventa sfaturilor de sanatate care cuprind listele bine intentionate ale alimentelor” magice „pe care toata lumea ar trebui sa le manance.

Data viitoare cand va decideti sa faceti o dieta sau cautati sa va imbunatatiti sanatatea prin modificarea consumului alimentar, optati pentru strategii care se concentreaza pe includerea alimentelor sanatoase in dieta dvs. si sa va concentrati in mod special pe acele alimente sanatoase care va place sa le mancati cu adevarat.

Related Posts

About The Author