Cum sa ramai motivat

A fi pasionat de un proiect sau de un scop – indiferent cat de mare sau mic – ne face sa ne simtim in viata. Este revigorant sa te gandesti la schimbarile pe care le-ai putea face in tine sau in lume. Indiferent daca aveti un sentiment incert al scopului dvs. sau sunteti la jumatatea drumului spre el, aceste sfaturi va pot ajuta.

 

Gasirea schimbarii

Viata poate parea uneori atat de statica, luminoasa si repetitiva, cu o zi amestecandu-se in urmatoarea. Potentialul de schimbare se poate simti scazut. Ne obisnuiam cu aceleasi ritmuri vechi, nu e de mirare ca dorintele oamenilor pentru viitor sunt la fel de interesante si variate ca si oamenii insisi.

Iata cateva pe care le-am gasit:

  • Navigarea in jurul lumii.
  • Casatorie.
  • Efectuarea de actiuni altruiste.
  • Aprecierea familiei.
  • Grija fata de animale.

Toate aceste obiective necesita diferite tehnici, abilitati si comportamente. Dar nici una dintre acestea nu este posibila fara sa fie nevoie sa le finalizati – chiar si prin mulsul unei vaci!

Scopul este de a va oferi instrumentele psihologice pentru a va ridica si a lua masuri; sa accepti o noua provocare interesanta si sa incepeti sa lucrati la ele. Recomandarea mea este sa faceti o lista  a obiectivelor dvs si sa consultati articole si carti care dezvolta aceasta tema.

Related Posts

About The Author