Baby, sunt un Rockstar

Cum ajungi un rockstar?

Educatie si formare
Scoala nu este o cerinta, dar pentru cei care nu pot lua doar un instrument si pentru a incepe sa joace, lectiile de muzica sunt importante. Dan Reynolds de la Imagine Dragons spune: „Pentru mine, am fost intotdeauna un artist care a creat mai mult pe ureche. Am luat lectii de tambur, lectii de pian si am invatat chitara cand eram mai tanar. Am luat mai multe instrumente pe parcurs. Cu toate acestea, nu am scris niciodata o melodie in care am scris o progresie a coardei pe o bucata de hartie si l-am transferat pe un instrument. In schimb, creez acorduri pe un pian care nu erau tipice, dar se simtea bine cand le-am jucat. Apoi am facut o progresie care mi-a sunat chiar in cap. Dupa aceea, am folosit toate instrumentele pe care le-am simtit necesare pentru a finaliza ceea ce auzeam.

Bineinteles, invatamantul superior nu numai ca poate ajuta un membru al formatiei care aspira sa invete mai multe despre muzica, dar si sa intalneasca indivizi asemanatori. Multe trupe cum ar fi Vampire Weekend (Columbia University), MGMT (Universitatea Wesleyan), Imagine Dragons (Berklee College of Music) si Alt-J (Universitatea din Leeds) au fost formate de prieteni care s-au intalnit la facultate.

Experienta si abilitati
Experienta de a interpreta si de a scrie cantece este principala cerinta pentru aceasta cariera. Majoritatea oamenilor incep in benzile mai mici sau pe un circuit local de turnee inainte de a-si face un nume mare. De exemplu, Vampire Weekend au inregistrat melodii in salile lor de dormit si au fost difuzate la evenimente de campus inainte ca cineva sa stie cine erau. Imagine Dragons au lansat trei EP-uri si au facut turnee inainte de a semna cu Interscope. Arctic Monkeys a construit o imensa urma fiind una dintre primele trupe care sa se conecteze intr-adevar cu fanii prin intermediul internetului, prin intermediul site-urilor de socializare si social media. Acest fanbase a condus la obtinerea semnarii cu Domino Records. „Aceasta este prima generatie pentru care internetul a fost intotdeauna acolo. In timp ce industria de inregistrari s-a luptat cu pirateria online, trupe precum Arctic Monkeys o folosesc in avantajul lor, comunicand cu fani aproape zilnic pe forum si postand melodii si versuri „

Related Posts

About The Author