Este usoara o cariera de cantaretl?

Experienta si abilitati
Experienta de a interpreta si de a scrie propriile cantece este esentiala. Inainte de a deveni faimoasa, Katy Perry a performat in serile de open mic. Justin Bieber a jucat la concursuri locale de cantat, iar mama lui a incarcat videoclipurile pe YouTube. Carly Rae Jepsen a intalnit un band local si au avut un concert pentru compozitorii si cantaretii prezenti.

In plus fata de capacitatea de a scrie cantece frumoase si de a canta bine, o cantareata trebuie sa poata sa se comercializeze singura. Charli XCX a postat initial muzica pe MySpace, care a atras atentia unui promotor care a cerut-o sa participe la una dintre inregistrarile sale si, la randul sau, a condus la mai multe sanse de a canta in direct. Hitul lui Lorde, „Royals” a atras atentia mondiala dupa ce a postat-o ​​pe pagina ei de SoundCloud, ca parte a unei descarcari gratuite a Love Club EP. Deoarece multi cantareti sunt considerati a fi diversi artisti, dansurile pot fi, de asemenea, de ajutor.

Personalitate
Un cantaret trebuie sa fie adaptabil si capabil sa faca fata unei anumite incertitudini. Construirea unei cariere este o provocare si necesita sacrificii. Katy Perry a spus revistei Seventeen ca „Au fost cinci ani de existenta in LA fara bani, scriind versuri incorecte, mi-am vandut hainele pentru a-mi inchiria si a imprumuta bani, in timp ce scriam melodii si incercam sa obtin o companie de inregistrari cu care sa semnez. ” Mai presus de toate, un cantaret trebuie sa fie perseverent si pasionat de cariera lor. Chiar si artistii de top petrec zile extrem de lungi in studio si repezind pentru turneu. Si indiferent daca parcurg tururi in minivane sau in jeturi private, un cantaret trebuie sa fie suficient de flexibil pentru a face fata vietii pe drum, o experienta care poate fi cu adevarat excentrica.

Related Posts

About The Author