Miley Cyrus joaca in Black Mirror

Miley Cyrus va fi starul celui de-al treilea episod al celui mai nou sezon din serialul Black Mirror, produs de Netflix.

Black Mirror Series 5 s-a incheiat cu o variantaa deformata a starului pop, Miley Cyrus. In stilul subversiv tipic al spectacolului, creatorul Charlie Brooker a reluat melodiile Nine Inch Nails pentru a deveni hit-urile fictive ale lui Ashely O. Desi primim doar fragmente de pe „On a Roll” („Head Like a Hole”) … in show-ul real, se pare ca Cyrus a inregistrat o versiune completa a videoclipului piesei muzicale.

Fata de lumini de neon si echipa de dansatori profesionisti de pe fundal, clipul „On a Roll” este un strigat departe de identitatea pe care Miley Cyrus a creat-o pentru cariera sa reala. Dar, pentru Ashley O de la Black Mirror, bangerul de imputernicire a a fanilor sai este un pitch perfect pentru vanzarea papusilor Ashely Too. Asta este, pana cand oglinda incepe sa se zdrobeasca langa capatul videoclipului …

Cel de-al treilea episod prezinta povestea starului Ashley O, o copila devenita vedeta din pricina capriciilor matusii ei. Viata ei nu este atat de roz pe cat pare, fiind prizoniera propriei creatii. Este un episod dur, care abordeaza diferite teme cu tenta negativa, dar din pacate, destul de ancorate in realitatea industriei muzicale. Pentru fanii seriei Hannah Montana, serialul care i-a adus succes lui Miley Cyrus, acest episod din Black Mirror vine ca o parte a doua. Un fel de reconciliere, a closure pentru o situatie inca incerta provocata de lupta dintre Miley cea promovata de Disney si Miley cea reala.

Sezonul numarul 5 numara doar trei episoade, dar cel mai probbail seria nu se opreste aici. Ne ramane acum doar sa asteptam raspunsul producatorilor cu privire la un nou sezon in viitorul nu foarte apropiat, deoarece costurile de productie sunt imense, iar in ultimul timp sezoanele apar la doi ani distanta.

Pentru muzica reala a lui Miley, verificati noul sau EP: She is Coming.

Related Posts

About The Author