Johnny Depp si Hollywood Vampires

Vampirii de la Hollywood vor lansa noul album, Rise, mai tarziu in aceasta luna si tocmai au dezvaluit o alta pista noua de la LP, de data aceasta o coperta a clasicului „Heroes” de la David Bowie. Trupa, in care Johnny Depp, Alice Cooper si chitaristul Aerosmith, Joe Perry, au vizionat anterior noul album cu single-urile „Who’s Laughing Now” si „The Boogieman Surprise”.

Coperta filmului „Heroes” prezinta Depp pe vocal, cu Cooper si Perry sprijinindu-l in sus, si este insotit de un videoclip muzical prezentand trupa in studio si pe scena. Este o interpretare destul de fidela a cantecului iconic Bowie, deoarece Depp ofera o interpretare vocala admirabila. Cel mai nou album al lui Vampire de la Hollywood, Rise, soseste pe 21 iunie si poate fi pre-comandat. Trupa a finalizat recent un scurt turneu West Coast.

Vampirii de la Hollywood, supergrupul alcatuit din rock-ul rock-ului Alice Cooper, chitaristul Aerosmith Joe Perry si actorul-muzician Johnny Depp, au dezvaluit detalii despre al doilea album, care este intitulat Rise, si va sosi pe 21 iunie. Trupa a dezlantuit si primul single „Who’s Laughing Now”.

Albumul are 16 cantece in majoritate originale, dar va cuprinde si covers ale „Heroes” de David Bowie, „Nu-ti poti pune armele in jurul valorii de memorie” a lui Johnny Thunders si „Oamenii care au murit” de la Jim Carroll Band. Piesa originala „Welcome to Bushwakers” prezinta spoturi de la legenda de chitara Jeff Beck si regizorul John Waters.

„Rise nu este doar un animal complet diferit de primul album Vampires, ci este unic pentru tot ce am facut vreodata”, a spus Cooper intr-un comunicat de presa. „Am abordat-o intr-un mod foarte diferit de cel pe care il fac de obicei atunci cand lucrez la un album. Fiecare dintre noi; Joe, Johnny, Tommy si cu mine am scris cantece pe acest album. ” El a adaugat: „Ceea ce este diferit este ca nu am incercat sa schimbam cantarile pentru a fi mai” Alice „. Pentru ca fiecare dintre noi are influente diferite, sunetul acestui album este foarte cool. Cred ca prin acest album stabilim ceea ce sunetul vampirilor este intr-adevar, in timp ce cu primul album, ne-am inclinat mai mult paharele la fratii nostri de rock „n ‘roll”.

Related Posts

About The Author