Taylor Swift lanseaza un nou album

Taylor Swift - Lover

Taylor Swift anunta noul album Lover, actiunile acopera opera de arta: Reputation, albumul anului 2017

Taylor Swift a anuntat al saptelea album de studio, Lover. In aprilie, a lansat primul single „ME” al albumului si o vom urmari cu o piesa „Aveti nevoie sa va linistiti”.

In prezent, nu exista o lista de melodii pentru album, desi ea a dezlantuit opere de arta cu acoperire stralucitoare. Culorile fluorescente se potrivesc cu culorile luxuriante care au inundat, de asemenea, videoclipul sau recent pentru „ME”, toate acestea confirmand o soiree de vara tarzie cu starul pop. Swift a confirmat deja ca videoclipul sau de muzica insotitor va aparea pe data de 17 iunie.

Taylor Alison Swift (nascuta la 13 decembrie 1989) este un cantaret-compozitor american. Crescuta la Wyomissing, Pennsylvania, s-a mutat in Nashville, Tennessee la varsta de 14 ani pentru a-si desfasura o cariera in muzica country. A semnat cu eticheta independenta Big Machine Records si a devenit cel mai tanar compozitor care a fost vreodata semnat de catre Sony / ATV Music. Eliberarea albumului de debut al lui Swift in 2006 a marcat inceputul carierei sale de cantaret de muzica country. Cel de-al treilea single, „Our Song”, a facut-o pe cea mai tanara persoana sa scrie singura si sa interpreteze un cantec cu numarul unu pe tabelul Hot Songs Country Countrys.

Swift este cunoscuta pentru cantecele narative despre experientele ei personale. Ca si compozitoare, ea a fost onorata de Asociatia Nashville Songwriters si de Songwriters Hall of Fame. Celelalte realizari ale lui Swift includ zece premii Grammy, cinci Recorduri Mondiale Guinness, un premiu Emmy, 23 premii Billboard Music, 11 premii ale Asociatiei de Muzica Country, opt premii Academia de Country Music si un premiu britanic. Ea este una dintre cel mai bine vanduti artisti din toate timpurile, dupa ce a vandut peste 40 de milioane de albume – inclusiv 27,1 milioane in SUA – si 130 de milioane de descarcari unice.

Related Posts

About The Author