Charli XCX anunta un nou album alb si un turneu masiv

Charli XCX a anuntat primul sau album in cinci ani. Charli, cu titlul de auto-intitulat, ajunge pe 13 septembrie prin Atlantic Records si va fi sustinut cu un turneu expansiv. Cea de-a treia lansare completa a starului pop-ului futurist a reunit pana acumo mare parte dintre oaspetii proeminenti. Printre acestea: Lizzo, Troye Sivan, HAIM, Big Freedia, Christine si Queens si Sky Ferreira. Exista, de asemenea, colaborari cu rapperul CupcakKe, creatorul electro-pop Clairo, cantareata germana Kim Petras si producatorul din Yaoyi din Brooklyn.

Dintre cele 15 piese, am auzit deja „1999” cu Sivan – unul dintre preferatele noastre din 2018 – si „Gone”, asistata de Christine si Queens. In plus, noul album include piesa comuna lansata anterior cu Lizzo, „Blame It on Your Love”. Videoclipul sau, regizat de Bradley & Pablo. Potrivit unei declaratii, Charli XCX a lucrat cu artistul de machiaj AR Ines Alpha pe opera de arta a discului. Scopul piesei este de a „dezmembra idealurile de frumusete clasice”.

Charli XCX a colaborat recent cu BTS pe „Dream Glow”. Este o piesa in colaborarea artistei britanice si membrii Jin, Jimin si Jungkook ai BTS. Spre deosebire de Halsey care a cantat doar la refren pe timpul piesei Boy in Luv, Charli XCX are propria ei strofa, la inceputul piesei.

Luna trecuta, Charli XCX va lansa masivul „Charli LIVE Tour”, un turneu in intreaga America de Nord, Europa si Marea Britanie. Biletele intra in vanzare din 21 iunie

Tracklist:
01. Next Level Charli
02. Gone feat. Christine and the Queens
03. Cross You Out (feat. Sky Ferreira)
04. 1999 (feat. Troye Sivan)
05. Click (feat. Kim Petras and Tommy Cash)
06. Warm (feat. HAIM)
07. Thoughts
08. Blame It On Your Love (feat. Lizzo)
09. White Mercedes
10. Silver Cross
11. I Don’t Wanna Know
12. Official
13. Shake It (feat. Big Freedia, CupcakKe, Brooke Candy and Pabllo Vittar)
14. February 2017 (feat. Clairo and Yaeji)
15. 2099 (feat. Troye Sivan)

Related Posts

About The Author