Blue Ivy si primul ei hit in Billboard 100

Cand parintii tai sunt Beyoncé si JAY-Z, asteptarile pe care oamenii le dau de la tine sunt enorme in mod natural. Dar fiica Blue Ivy Carter poate ca este in cale sa le depaseasca: La doar sapte ani, a reusit prima melodie de succes Billboard Hot 100 cu „Brown Skin Girl”.

Dupa cum raporteaza Billboard, „Brown Skin Girl” a debutat pe graficul de pe locul nr. 76. Single-ul a aparut pe albumul inspirat de reproductia filmului de animatie Disney:  Beyoncé, The Lion King: The Gift, oferit de mama lui Beyoncé, dar si contributii din Saint Jhn si Wizkid. Blue Ivy si-a facut deja debutul rap pe piesa bonus 4:44 a tatalui JAY-Z „Freestyle / We Family” a lui Blue acum doar doi ani, astfel incat progresul ei este destul de promitator. Cu toate acestea, ea are destul de mult teren de acoperit inainte de a deveni un star international de succes precum parintii ei.

Conform statisticilor Billboard, Queen Bey a aparut pe Hot 100 de 63 de ori si a ajuns cu succes nr. 1 de zece ori. Intre timp, JAY-Z, a inregistrat 100 de intrari pe acelasi grafic si de patru ori a fost plasat pe numarul 1. Desi Blue Ivy nu este inca o adolescenta, varsta este cu greu un predictor al puterii graficului. Dovada, desigur, este in Lil Nas X, fenomenul in varsta de 20 de ani care tocmai a stabilit recordul pentru cea mai lunga perioada a unei melodii care sa ocupe nr. 1 in topul Billboard.

De asemenea, in noul clip al artistei Beyonce, isi face aparitia si micuta Blue Ivy : The Lion: The Gift track „Spirit”. Este un clip colorat, inspirat de natura si care insufla puterea instictului de mama. Cantareata Beyonce este si actrita, ea dubland vocea personajului Nala in cel mai asteptat film de animatie al anului. Nala este leoaica alaturi de care Simba va domni peste regat si impreuna il vor invinge pe Scar si hienele sale.

Related Posts

About The Author