Inca mai puteti cumpara bilete la Lollapalooza 2019

Lollapalooza a incetat sa mai fie doar un alt festival de muzica de vara cu mult timp in urma. Creierul odata calator al lui Perry Farrell si-a gasit de mult o casa dulce in Chicago si a devenit Рca un fel de Memorial Day, Ziua Muncii ori ziua nationala de pe 4 iulie si una dintre cele mai asteptate modalitati de a urmari trecerea verii. Pentru locuitorii din Chicago si fanii muzicii din toata tara si chiar din intreaga lume,  acel prim weekend din august inseamna un singur lucru: timpul de a ajunge la Grant Park inainte de inceperea muzicii.

Si anul 2019 nu arata semne de a fi altfel. Cu sansa de a asista la concerte live sustinute de artisti precum Ariana Grande si Childish Gambino, ori pentru a vizita cu vechii prieteni Lolla, precum The Strokes si Tame Impala, si pentru a vedea talente remarcabile precum Mitski, Sharon Van Etten si Janelle Monaé continua sa gaseasca dragoste mainstream in afara blogosferei, iar orice fan muzical ar fi nebun sa rateze.

Si asta este ceea ce se intampla la Grant Park. Multi dintre cei mai tari artisti Lolla vor juca dupa-spectacole intime pe tot parcursul festivalului in cele mai frumoase locuri din Chicago. Dor de un set Lolla sau vrei doar sa vezi artistul tau preferat intr-o multime mai mica?

Desigur, cu Lollapalooza la doar cateva zile distanta, daca ai renuntat sa cauti bilete, este timpul sa te gandesti serios la alte solutii. Din fericire, StubHub are toate cele mai bune oferte pentru unul dintre cele mai tari festivaluri de vara ramase – si la doar un clic distanta. Indiferent daca sunteti in cautarea de abonamente de patru zile, bilete de o singura zi, pachete de lux sau bilete pentru show-uri privat, StubHub este locul dvs. unic pentru a marca cele mai bune oferte ramase pentru Lollapalooza.

Related Posts

About The Author