Lil Nas X a setat un nou record Billboard

Hitul viral Old Town Road al lui Lil Nas X a eclipsat recordurile Billboard mentinandu-se pentru a 17-a saptamana la rand pe locul 1.

Rappertul in varsta de 20 de ani a spart recordul Hot 100 chart pentru 17 saptamani la rand. In 1996 Mariah Carey si Boyz II Men au setat recordul cu piesa One Sweet Day, iar singurul care a reusit sa depaseasca a fost hitul Despacito din 2017, care a ramas pe pozitii timp de 16 saptamani.

La cateva ore de la aflarea vestii artistul a postat un clip in care le multumea fanilor pentru tot suportul oferit piesei lui si pentru setarea unui nou record. Old Town Road a primit cele mai multe aprecieri pe platformele de audio streaming, dar initial a fost un cantec solo. Lil Nas X lansase piesa singur, dar a fost refuzat din pricina faptului ca nu suna destul de country pentru critici. Decizia de a relansa piesa alaturi de Billy Ray Cyrus a condus la obtinerea unui sound country autentic si la spargerea recordului detinut de Despacito. Controversa din spatele Old Town Road a inceput in luna martie a acestui an, cand Billboard a sters-o din topul country deoarece nu era considerata o piesa destul de country. La acea vreme ocupa locul 19, dar se pare ca toata aceasta drama l-a facut pe artist sa se intoarca mai puternic si pregatit sa ne uimeasca, fanii fiind hotarati sa il ajute sa i se faca dreptate si sa isi ocupe locul meritat.

Multe vedete au sarit cu felicitari catre Lil Nas X si Billy Ray Cyrus, mai ales fiindca vorbim de un tanar cu vise mari, inca la inceput de cariera. Cyrus a publicat un tweet in care anunta ca 17 este noul lui numar favorit, in timp ce Mariah Carey a publicat un meme in care preda trofeul catre tanarul artist, alaturi de un mesaj de apreciere si de respect fata de aceasta performanta.

Piesa s-a luptat cu titluri de la Billie Eilish si Taylor Swift, dar se pare ca fanii Lil Nas X au fost mai puternici.

Related Posts

About The Author