Nicki Minaj se retrage din muzica

Nicki Minaj spune ca se retrage din muzica!

„Am decis sa ma retrag si sa am familia mea”, a spus rapperul intr-un tweet postat joi dupa-amiaza. Artista si-a rugat fanii sa ii asculte in continuare muzica, chiar si dupa moartea sa. Le-a lasat cateva emoji-uri dragute si si-a declarat iubirea eterna fata de comunitatea sa.

Luna trecuta, Nicki Minaj si-a dezvaluit intentia de a se casatori cu iubitul Kenneth Petty. „Cred ca am tot ceea ce imi doream, doar fericire”, a explicat ea in timpul unui episod recent al emisiunii sale Queen Radio de pe Apple Music. „A fost atat de greu sa ajungem intr-un loc fericit. Acum ca sunt acolo, nu vreau sa compromit asta pentru nimeni sau pentru nimic. ”

Cu toate acestea, atunci cand a facut aceste comentarii, Nicki Minaj nu a indicat ca va pune cariera muzicala pe planul din spate. De fapt, ea a spus ca cuplul isi planifica nunta in jurul realizarii noului sau album. „Am lucrat la albumul meu si am foarte mult sa ma concentrez asupra faptului ca nu vreau sa fac nunta cea mare acum. Vom face marea nunta mai tarziu ”, a explicat ea.

Ramane de vazut daca Minaj intentioneaza de fapt sa-si puna tocurile in cui sau o va lua pe urmele lui JAY-Z (aka retragere din muzica doar pentru a reveni cativa ani mai tarziu). Acesta din urma pare, evident, mult mai probabil; intre timp, am contactat reprezentantii Minaj pentru mai multe informatii.

Minaj a lansat ultimul album, Queen, in august 2018. In iunie, a lansat un nou single, numit „Megatron”, iar recent a facut echipa cu Megan Thee Stallion pentru  „Hot Girl Summer”.

I’ve decided to retire & have my family. I know you guys are happy now. To my fans, keep reppin me, do it til da death of me, ❌ in the box- cuz ain’t nobody checkin me. ✅ Love you for LIFE 😘♥️🦄

— Mrs. Petty (@NICKIMINAJ) September 5, 2019

Related Posts

About The Author