Eddie Murphy planifica un turneu de stand-up pentru 2020

Eddie Murphy se intoarce si nu doar pe un ecran – el se va ridica chiar in fata ta. Vedeta de divertisment, a dezvaluit ca in prezent planifica un turneu de comedie stand-up pentru inceputul anului 2020. Poate ca acest lucru nu ar trebui sa vina ca o surpriza, avand in vedere ca gazduieste Saturday Night Live pentru prima data in 30 de ani si o editie speciala de comedie Netflix este in lucrari, de asemenea.

Comediantul Eddie Murphy a rupt tacerea in timpul unui interviu pe podcast-ul Netflix. Prezenta companie cu Krista Smith, relateaza pentru Complex ca dupa ce a discutat despre urmatorul sau concert SNL, a urmarit discutiile despre un tur de stand-up adecvat, spunand: „Si apoi anul viitor, in 2020, voi merge pe drum si voi face ceva stand-up.”

Deoarece comediantii fac adesea turnee in spatele unei specialitati Netflix pentru a intra in forma pentru versiunea filmata, este posibil ca specialul lui Murphy sa fie filmat la un moment dat in timpul sau dupa turneul sau de stand-up. Asteptati-va la o multime de bomboane odata ce vor ajunge detalii grele. Sustinerea lui Murphy este legendara si este responsabila pentru a-l face pe SNL si a intra in industria cinematografica.

Nu te speria, totusi. Murphy va mai sparge glume intr-un teatru de langa tine. Vara viitoare, va fi lansata o continuare a Coming to America, cu actorul iubit al printului african Eddie Murphy, Arsenio Hall si Wesley Snipes. Inainte de asta, el a preluat conducerea in productia Is My Name a lui Rudy Ray Moore, care va fi difuzata incepand cu aceasta toamna.

Related Posts

About The Author