Album de debut pentru o noua trupa country

Supergrupul country, intitulat The Highwomen lanseaza un album de debut intitulat: Stream

The Highwomen, supergrupul country formata din  Brandi Carlile, Natalie Hemby, Maren Morris si Amanda Shires, si-au impartasit astazi albumul de debut intitulat. De cand au calatorit pe scena la inceputul acestei veri, odata cu debutul lor la Newport Folk Festival, The Highwomen au fost sursa unui mare hype. Cvartetul si-a anuntat existenta cu puternicul imn feminist „Redesigning Women”, pe care l-au urmat cu cel de-al doilea single „Crowded Table”.

Luna trecuta, au impartasit melodia lor titulara, o reeditare a clasicului „The Highwaymen” de supergrupul de haiduci din acelasi nume, cu Johnny Cash, Waylon Jennings, Willie Nelson si Kris Kristofferson. Compozitorul original, Jimmy Webb, avea o mana in rescriere. Alaturi de primele patru pe „Highwomen” si la Newport s-au aflat Yola si Sheryl Crow, doar unii dintre numerosii artisti invitati care apar pe LP.

Sotul lui Shires, Jason Isbell, canta la chitara la disc, in timp ce frecventele colaboratoare gemene ale lui Carlile Phil si Tim Hanseroth canta, respectiv canta la bas si la chitara. Alti colaboratori includ Chris Powell (tobe), Peter Levin (taste) si producatorul Dave Cobb (chitara). Pe langa scrierea cantecelor de Carlile, Hemby, Morris, Shires, Isbell si Hanseroths, credite ale melodiei merg si la Rodney Clawson, Lori McKenna, Miranda Lambert si Ray LaMontagne.

Vorbind cu Rolling Stone despre ce a insemnat formarea The Highwomen, Carlile a spus: „Ferestrele au devenit un adjectiv pentru orice grup de femei transcendente. Pentru oricine doreste sa se dea deoparte si sa amplifice femeile la stanga si la dreapta si sa nu concureze. Ceea ce este de fapt radical si revolutionar. Este radical pentru ca nu este usor de gasit. Si este revolutionar, deoarece atat de multi dintre noi se tem sa admita ca suntem concurenti. Este un lucru atat de greu de recunoscut despre tine. ”

Related Posts

About The Author