Breaking Bag si legatura cu Usher

Cat de mult a ajutat Usher filmul in televiziune?  Seria lui Vince Gilligan a avut intotdeauna povesti cinematografice in ADN-ul sau.

Ce s-a intamplat cu Jesse Pinkman? In sfarsit, dupa toti acesti ani, aflam impreuna cu El Camino: A Breaking Bad Movie. Pentru a sarbatori, blogul nostru va publica mai multe articole din New Mexico. Astazi, Ian Butcher exploreaza mostenirea cinematografica pe care serialul o are de-a lungul istoriei televiziunii. Odata cu lansarea lui El Camino pe Netflix, Breaking Bad se alatura listei lungi de seriale TV care au facut saltul la lungmetrajele. Cu toate acestea, spre deosebire de majoritatea titlurilor care au incercat acest salt, seria lui Vince Gilligan are in ADN-ul sau povesti cinematografice autentice.

In timp ce cu greu prima serie care incorporeaza un stil de poveste mai dinamic din punct de vedere vizual, Breaking Bad a redefinit complet ceea ce poate arata si simti o emisiune TV prin intelegerea completa a gramaticii povestirii vizuale.

Dupa cateva luni de tachinare, Bryan Cranston a revenit in rolul lui Walter White in filmul El Camino al lui Netflix: A Breaking Bad Movie. Cu toate acestea, readucerea la viata a icoanei premiate a necesitat o magie legitima pentru realizarea de filme, potrivit The Hollywood Reporter.

Dar mai intai, unele contexte (si principalii spoileri): In film, Cranston se reintalneste cu co-starul sau Aaron Paul, in timpul unui flashback emotionant setat in timpul evenimentelor din sezonul 2, episodul 9, episodul „4 Days Out”. Cei doi rup painea la un restaurant off-road.

Este un moment surprinzator de tandru intre Walt si Jesse, unul care a justificat tandretea similara in culise. De fapt, s-ar putea spune ca Vince Gilligan si echipa sa au trebuit sa vina cu propria lor schema Walter White-esque pentru a pastra secretul.

Script: Ian Butcher

Redactor: Perry Froelich

Voice Over: Michael Roffman

Related Posts

About The Author