Billie Eilish va lansa doua noi piese curand

Primul dintre aceste doua single-uri, „tot ce mi-am dorit”, vine miercurea aceasta.

Momentul din spatele debutului apreciat al lui Billie Eilish continua sa fie puternic, ceea ce se intampla odata cu anuntul unui turneu de sprijin pentru anul viitor. Piesa intitulata: Cand adormim cu totii, unde mergem? De asemenea, tocmai au ajuns pe Top 100 de albume ale listei din 2010. Chiar si asa, mega pop star a dezvaluit ca are muzica noua pe drum in curand, pe langa un videoclip muzical proaspat pentru single-ul ei „Xanny”.

 

„Da, vine videoclipul muzical„ Xanny ”, a spus Eilish, Rookie-ul nostru din 2018, intr-una dintre povestile ei Instagram in weekend. „Da, am doua piese inedite care vin pe care nu le-ai auzit. Ai rabdare, al naibii! ”

Dupa cum subliniaza Uproxx, Eilish si fratele / colaboratorul primar Finneas au lucrat din greu de ceva vreme acum la piese cu totul noi. „Cu siguranta ne aflam in profunzime in procesul creativ,” a declarat Finneas pentru Zane Lowe de Apple Music luna trecuta.

Eilish a sfidat recent gravitatea in timpul debutului sau de Saturday Night Live, precum si a interpretat un set acustic in timpul unui eveniment pentru UNICEF.

Related Posts

About The Author