Madonna data in judecata de un fan!

Madonna a fost trimisa in judecata de fani cu privire la orele de inceput ale concertului sau.  Cantareata si-a facut obiceiul sa urce pe scena pana la doua ore mai tarziu decat era programat
Intarzierea Madonei i-a adus un proces de actiune intentat de un fan nervos pe intarzierea artistei.

Potrivit TMZ , mai multi fani ai Madonei si-au unit fortele pentru a o da in judecata pe cantareata pop de-a lungul timpului inca de la inceputul turneului „Madame X Tour” . Asa cum a experimentat propriul nostru Michael Roffman la o emisiune din Chicago , Madonna si-a facut obisnuinta sa urce scena pana la doua ore mai tarziu decat este in mod normal anuntat in programul concertului.

Un fan pe nume Nate Hollander a fost reclamantul initial al acestui obicei ciudat, dupa ce i-a fost refuzata restituirea sumei achitata pe biletele pe care le-a achizitionat pentru peste 1.000 de dolari. De atunci, a recrutat alti fani pentru a putea ataca in instanta.  Reprezentantii Madonei inca nu au raspuns in mod oficial cu privire la aceste proces, insa cantareata a facut pasul proactiv de a schimba ora oficiala de incepere a turneului ei, de la 8:30 la 22:30.

Artista a mai declarat ca publicul ei este format in general din adulti si nu vede o problema in a incepe ceva mai tarziu reprezentatia. Cu toate acestea, multi fani usnt suparati deoarece isi doresc ca artistul de pe scena sa ii respecte, iar progrmaul nu le permite intarzieri atat de mari.

Vom vedea ce se va intampla cu acest proces cel putin inedit si daca fanul infocat isi va primi sau nu banii inapoi.

Related Posts

About The Author