Jarvis Cocker – o noua versiune pentru Running the World

Jarvis Cocker a distribuit o noua versiune de „Running the World”. Aceasta lansare vine in timp ce directorul Pulp incearca sa faca din piesa un single nr. 1 de Craciun pe topurile din Marea Britanie.

Eforturile lui Cocker sunt rezultatul unei campanii masive de Facebook numita „Fancy Getting ‘C ** ts are Still Running the World’ in Marea Britanie Xmas No. 1?
Potrivit Cocker, el a inregistrat o noua redare a originalului sau din 2006 cu Kaiser Quartett, dar a decis sa-l elibereze devreme pentru a coincide cu campania Facebook.

„Iata povestea: acum aproximativ o luna, @kaiserquartett mi-a trimis o inregistrare a aranjamentului lor din„ Rularea lumii ”si m-a intrebat daca as avea in vedere sa cant pe ea. Asa am facut ”, a explicat Cocker pe Instagram. „Piesa va fi prezentata pe una dintre lansarile lor discografice viitoare, dar – avand in vedere campania curenta – am crezut ca poate doriti sa obtineti o previzualizare in acest moment.”

Muzicianul Pulp a adaugat,

„ Sunt atat de mandru ca oamenii au ales cantecul ca mijloc de protest impotriva situatiei sociale, politice si de mediu in care ne regasim ”, a scris Cocker. „Am cantat aceasta melodie la recentele spectacole JARV IS… si deseori cant„ dar nu de mult ”chiar la sfarsit. Cred cu adevarat ca, atat timp cat nu renuntam, acest lucru este adevarat. Sunt vremuri reci, grele, dar initiativele ca aceasta campanie ma fac sa ma simt calduros si plin de speranta in interior. Craciun chiar. „

Related Posts

About The Author