Landa Del Rey va lansa un album freestyle

Lana Del Rey a anuntat un nou album cu cuvinte rostite sub forma de „poezie freestyle”. Potrivit unui videoclip pe care l-a postat pe Instagram , inregistrarea va aparea pe 4 ianuarie.

Aceasta veste ajunge pe masura ce Del Rey se afla in mijlocul lansarii unei colectii de poezie tiparita. Se pare ca ideea pentru un album cu cuvinte rostite a aparut in combinatie cu aceasta si alte doua teme: pretul albumului in jurul unui dolar, intrucat ideile nu au preturi si donarea a jumatate din incasari catre organizatiile autohtone, unde banii vor ajuta la „incercarea de a ajuta pastrarea terenurilor de paduri intacte.” Noul album va continua anul acesta excelentul Norman Fucking Rockwell! – unul dintre albumele de top ale anului cu una dintre piesele de top ale anului.

„In a-mi face propriile lucrari in legatura cu descendenta familiei mele, am fost incurajat sa incerc si sa fac legatura cu descendenta tarii – asta a fost cu ceva timp in urma – si am informat cu privire la urmatorul album ca am lucrat”, a spus ea. spune in videoclip. „Si chiar am vrut sa fac un omagiu in aceasta tara pe care o iubesc atat de mult, facand propria mea reparatie, cred ca as spune, propriul meu act reparator. Stiu ca este o alegere neobisnuita si nu am alte ratiuni pentru aceasta decat sa se simta bine pentru mine, atat timp cat albumul meu de cuvinte rostite va fi distribuit, jumatate din acesta va merge la organizatii autohtone din America de Nord. ”

A fost un an mare pentru Del Rey, asa ca nu este de mirare ca este gata sa lase o parte din aburi prin poezie. Doar in ultima luna, a aparut in spectacolul special de Craciun al lui Kacey Musgraves, iar pe coloana sonora , l-a acoperit pe Bob Dylan cu Hamilton Leithauser in scena, a ajutat coloana sonora a lui Charlie’s Angels si a intervievat Grimes .

Related Posts

About The Author