Un mix inedit intre Slayer si Wham!

„Ingerul mortii” se intalneste cu „Ultimul Craciun” in acest mashup festiv
Cautati sa surprindeti spiritul sarbatorilor, pastrandu-l in acelasi timp metalic? O noua abordare a „Craciunului trecut” al lui Wham si „Ingerul mortii” ale lui Slayer ar trebui sa faca truc.

YouTuberul Andy Rehfeldt aduce de sarbatori la urechile noastre un nou mashup care combina muzica „Last Christmas” cu vocalele cantaretului Slayer din „Angel of Death”. Rehfeldt a interpretat instrumentele in sine, in timp ce a folosit o piesa vocala Araya izolata pe care a gasit-o pe YouTube.

Muzica festiva cu zahar din „Craciunul trecut” contrasteaza brusc cu tipetele moarte ale lui Araya, dar cumva totul merge impreuna. Vizual, Rehfledt a ascuns videoclipul muzical „Ultimul Craciun” (cu George Michael si companie intr-o calatorie de schi vesela), cu filme de Slayer interpretand in direct „Angel of Death”.

Rehfeldt are un canal YouTube popular , cu videoclipuri precum o versiune de jazz fara probleme a „Enter Sandman”, de la Metallica, „Mary Poppins Sings Death Metal” si zeci de mashup-uri ciudate care aduc milioane de vizualizari.

Related Posts

About The Author