Toata discografia Radiohead este disponibila pe Youtube

Radiohead , trupa care a revolutionat accesibilitatea muzicala inca uraste Spotify , asa ca si-a incarcat intreaga discografie pe YouTube. Aceasta stire ajunge la cateva zile dupa ce Billboard a anuntat ca va lua in calcul fluxurile YouTube atunci cand determina starea albumului.

Incepand de acum, va puteti indrepta catre contul YouTube de Radiohead si veti fi binecuvantat cu fiecare album pe care l-au lansat oficial. Momentele de timp ale tuturor lucrurilor prin Hail to the Thief au o lista de timp publicata din 2016, dar YouTube a etichetat fiecare playlist ca fiind „actualizat ieri”, adica miercuri. Niciun cuvant daca aceasta a fost alegerea trupei sau XL Recordings , care a achizitionat catalogul in 2016.

Vinerea trecuta, Billboard a dat vestea ca Billboard 200 (precum si topuri de albume de gen, precum Country, R & B / Hip-Hop si Latin) vor include piese video oficiale de pe YouTube si „mai multe servicii de streaming de muzica” la stabilirea clasamentului. Este cea mai recenta actualizare in efortul de a recunoaste trecerea focala a graficului de la modelul de vanzari pure la modelul de consum – chiar daca grafice muzicale nu sunt intotdeauna necesare .

Este demn de remarcat faptul ca, in 2013 , Billboard a inceput sa numere date de streaming YouTube pentru a determina pozitia unei melodii pe Hot 100 Chart – tocmai la timp pentru ca „Harlem Shake” sa obtina titlul nr. 1 din prima saptamana. Nu exista niciun cuvant despre motivul pentru care Billboard a asteptat sase ani pentru ca YouTube sa redea date cu impact despre fluxul de albume in modul in care sunt influentate datele de transmitere a melodiilor, dar hei, cel putin se intampla.

Anul acesta, Thom Yorke si-a lansat noul album solo ANIMA , a iesit din umbra trupei in excelentul sau turneu solo , a scris o melodie Motherless Brooklyn cu Flea si a primit un semn din cap pentru Oscar . Ed O’Brien a dezvaluit ca albumul sau de debut ajunge in 2020, a impartasit noi single – uri si si-a anuntat primul turneu solo . Intre timp, Jonny Greenwood a lansat o noua casa de discuri pentru muzica clasica, a debutat noua piesa Horror vacui , a jucat un Tiny Desk Concert si a declarat cat de mult ii place sa joace inregistratorul . Cu alte cuvinte, viata este buna.

Related Posts

About The Author