Albumului lui Harry Styles

De la lansarea noului sau album Fine Line , Harry Styles are parte de un salt imens in cariera sa. O anumita grimasa a chipului si personalitatii sale se regasesc si in albumul sau. Lizzo a numit-o „Juice”, iar Styles ar fi trebuit sa-i placa asta, pentru ca se simtea ca intr-o noua coperta pentru BBC Radio 1.

Doar un barbat increzator ar purta pantaloni maro cu bretele maro pe camera. Stilurile ar putea face ca totul sa arate bine, acesta fiind unul dintre motivele pentru care „Sucul” sau nu este chiar acelasi imn al imputernicirii. Dar este inca un moment bun, iar Styles se bucura de el insusi ca fiind „cea mai proasta”.

La petrecerea de lansare a albumului Fine Line , Harry Styles a acoperit „Landslide” cu Stevie Nicks. Saptamana trecuta a interpretat „Adore You” , iar luna trecuta dupa ce a gazduit SNL si a participat intr-o serie de sketch-uri amuzante care au castigat instant inimile fanilor.

De asemenea, artistul a aparut in clipuri cu prezentatorul James Corden, el fiind de aceasta data soferul din seria de succes Carpool Karaoke. Cei doi s-au amuzat teribil pe drum si au cantat impreuna piesele consacrate ale artistului. Fanii au lasat comentarii i ncare s-au declarat incantati de evolutia sa. Daca in vremea in care era in ocmponenta trupei One Direction, Harry Styles statea pe bancheta din spate, urmatorul an a stat pe locul in fata, iar anul acesta pe locul soferului.

Este clar faptul ca Harry Styles are o chemare pentru show business, iar fanii inraiti isi doresc sa il vada cat mai des in ipostaza de gazda TV.

Related Posts

About The Author