Lorde are un album nou in lucrari, si spune ca „Este atat de naibii de bun”

Regina pop-ului indie din Noua Zeelanda lucreaza la al treilea video alaturi de Jack Antonoff

Daca din aceasta perioada de autoizolare s-a obtinut unul pozitiv, se creeaza in prezent multa muzica. Astazi mai devreme am aflat ca Trent Reznor a facut o „scufundare profunda in noul material NIN”. Acum, intr-un buletin informativ pentru fani, Lorde a dezvaluit ca lucrarile la cel de-al treilea album de studio sunt in derulare.

Lorde a inceput de fapt sa lucreze la urmarirea Melodramai inainte de carantina, in timp ce ea si colaboratorul frecvent Jack Antonoff au impartit timpul intre studiourile din Noua Zeelanda si Los Angeles. Chiar si dupa ce a trebuit sa se adaposteasca, ea „lucreaza in continuare – Jack si cu mine facem FaceTimed de mai bine de o ora in aceasta dimineata trecand peste tot”, a dezvaluit Lorde.

Din cauza constrangerilor actuale, Lorde a recunoscut ca va dura „ceva mai mult” pentru a termina albumul, dar este totusi emotionata. „Munca este atat de buna, prietene”, a proclamat Lorde. „Sunt cu adevarat jazzed pentru ca sa-l auziti.”

Ca atare, Lorde a recunoscut ca „nu este sigura daca voi face turneuri din nou mult timp. Si inca nu stiu cum va arata turneul pentru mine. ”

– Dar stiu acum cat de incantat ma intorc acolo, continua ea. „Vreau sa cant din nou la festivaluri – aud muzica mea introductiva, urmarind formatia mergand pe scena. Vreau sa devastez. Vreau sa vad o linie imensa de oameni in afara hotelului meu. Vreau sa va imbratisez si sa va tineti de mana. Vreau sa fac interviuri, sa vorbesc despre inregistrari de mai multe ori pana cand il cunosc pe dinauntru. Vreau sa fac fotografii, sa fac videoclipuri. Vreau sa mananc alimente de vara in tari frumoase – inghetata si rosii si hamsii. Vreau sa-mi folosesc cadoul si sa-l privesc cum creste. Cine stie cand va fi in siguranta sa faci acele lucruri, dar eu le doresc si am vrut sa stii. ”

Sa speram ca in curand lumea va reincarca lumina verde si vom putea auzi sunetele proaspete pe care Lorde le gateste.

Related Posts

About The Author