Phoebe Bridgers dezvaluie noul single „Te vad”: Stream

Phoebe Bridgers a rupt un alt single din viitorul ei album Punisher. Este denumit „Te vad” si transmite mai jos. De asemenea, compozitorul indie a anuntat o serie de viitoare „date turistice”.

Piesa de astazi a fost denumita initial „ICU”, dar a fost modificata recent in lumina crizei de sanatate in curs. (Sau asa cum Bridgers a spus-o succint intr-o declaratie, „* gesturi la intreaga lume *”.), Dupa compozitorul indie, „Te vad” este despre despartirea ei cu bateristul ei.

„Ne-am intalnit cativa ani, am facut muzica in fiecare zi si am fost extrem de codependenti”, a explicat fostul nostru artist al lunii. „Am devenit ca o familie unii cu altii, asa ca despartirea noastra a fost extrem de grea. Dar daca acest lucru va spune ceva despre relatia noastra, am scris aceasta melodie impreuna, la fel ca orice altceva. ”

In ceea ce priveste noua lista a evenimentelor Live Stream, Bridgers, acestea sunt imprastiate la sfarsitul lunii mai si la inceputul lunii iunie. Mai degraba decat locurile fizice reale, itinerariul Bridgers – completat cu un poster turbat si plin de distractie – o joaca din bucatarie, pat si baie. Gasiti mai departe datele asa-numitei sale „World, Tour”.

Punisher, care contine toate boygenius si Conor Oberst, urmeaza sa fie dat pe 19 iunie prin Dead Oceans. Revizitati single-urile anterioare „Kyoto” si „Garden Song”.

Related Posts

About The Author